Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Είχε από φιλοπουτινικές θεωρίες ως αντιεμβολιαστικά κηρύγματα

Ανέκδοτο ο Τσίπρας να επικρίνει την παράταξή μας για «γκρίζες ζώνες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Πώς σχολιάζει όσα είπε για την παράταξη ο Αλέξης Τσίπρας σε νέα του συνέντευξη - Η αντίδραση του Δημήτρη Μάντζου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, με δήλωσή του σχολιάζει όσα είπε για την παράταξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινή του συνέντευξη και υπογράμμισε ότι «το να επικρίνει ο κ. Τσίπρας τη δική μας παράταξη για γκρίζες ζώνες, μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το εκλάβουμε».

«Μετά από ένα τετραήμερο συνέδριο που τα είχε όλα, από φιλοπουτινικές θεωρίες, αντιεμβολιαστικά κηρύγματα έως και αντιδημοκρατικούς παροξυσμούς για… καραβανάδες που πρέπει να αναλάβουν δράση, το να επικρίνει ο κ. Τσίπρας τη δική μας παράταξη για γκρίζες ζώνες, μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το εκλάβουμε», αναφέρει ο Δημήτρης Μάντζος στη δήλωσή του. 

 

 

 

Τσίπρας: Ο κ. Ανδρουλάκης πριν μιλήσει για πρόσωπα, ας μιλήσει για πολιτικές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, ότι δεν θα στηρίξει ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε τον Αλέξη Τσίπρα για πρωθυπουργό. «Ο κ. Ανδρουλάκης πριν μιλήσει για πρόσωπα, ας μιλήσει για πολιτικές» σημείωσε. «Κινείται στη γκρίζα ζώνη του, δεν απαντώ» πρόσθεσε.

Ο Αλ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισε την απλή αναλογική γιατί πιστεύει στις κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες αν έχουν προγραμματική βάση μπορεί να είναι πιο σταθερές. Τόνισε δε ότι τους πρωθυπουργούς τους εκλέγει ο ελληνικός λαός. «Να μας πει ποιον θέλει» προκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Θα μας βγάλει άσο από το μανίκι, κάποιον που δεν γνωρίζουμε;» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι απευθύνεται όχι μόνο στο ΚΙΝΑΛ αλλά και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις. «Εμείς διεκδικούμε πολιτική αλλαγή, να φύγει η κυβέρνηση της Δεξιάς που τα έχει κάνει μαντάρα και να δώσουμε ανάσα στον τόπο με ένα πρόγραμμα που είναι ρεαλιστικό» τόνισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε πολύ ισχυρό μήνυμα νίκης. Σε άλλο σημείο είπε ότι έγινε προσπάθεια από πολλά ΜΜΕ να δοθεί εικόνα έντασης, αλλά στην πραγματικότητα το συνέδριο, όπως είναι συνήθως τα «μη προκάτ συνέδρια της Αριστεράς» όπως είπε, ήταν μαζικό με πάνω από 10 χιλιάδες ανθρώπους στις δύο ομιλίες του, ζωντανό, με ψηφοφορίες, ομόφωνες αποφάσεις και διαλόγους με πάθος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του τηλεοπτικού σταθμού «Open»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ