Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος για δολοφονία Άλκη: Πιθανή εμπλοκή και άλλου ατόμου

«Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», διαμηνύει ο ΥΠΡΟΠΟ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάκης Θεοδωρικάκος
Τάκης Θεοδωρικάκος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη: Η δήλωση του ΥΠΡΟΠΟ, Τάκη Θεοδωρικάκου για πιθανή εμπλοκή και άλλου ατόμου στην υπόθεση.

Ότι ένα ακόμη άτομο είναι πιθανό να εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη δήλωσε σήμερα (11/2) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη. Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον “μεγάλοˮ που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει “μικρόςˮ και “μεγάλοςˮ. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Παρακολουθώ στενά την έρευνα και φαίνεται ότι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ακόμα. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Θεοδωρικάκος σε ΣΚΑΪ: Υπάρχει ένας ακόμα ύποπτος για τη δολοφονία του Άλκη | Σήμερα | 11/02/2022

Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 20χρονος που παραδόθηκε

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα ο 20χρονος που παραδόθηκε εχθές (10/2) στις αρχές. Ο νεαρός κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονη Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. 

Ο 20χρονος θα μεταχθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες. Ο 20χρονος παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/2) στον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, όπου παρελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς, συνοδεία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν, σήμερα, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση. Μεταξύ αυτών είναι ο 25χρονος που κατονομάστηκε από τον 21 ετών συγκατηγορούμενό του ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο. Την Πέμπτη (10/2) απολογήθηκαν τρεις ακόμη συλληφθέντες με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μέχρι στιγμής απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν έξι άτομα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ