- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Άλκη: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τη βία στον αθλητισμό
Υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
Βία στον αθλητισμό: Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου - Τι διαμηνύει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βία στον αθλητισμό θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα (7/2) στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.
Μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπάνου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διαμήνυσε ότι θα κλείσουν οι παράνομοι σύνδεσμοι φιλάθλων. «Οι λέσχες φιλάθλων των αθλητικών συλλόγων πρέπει να λειτουργούν με την ευθύνη των ιδίων των συλλόγων, να έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες λειτουργίας με μητρώα μελών και συνεχείς ελέγχους ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να χρησιμοποιεί το όνομα του αθλητικού συλλόγου για να δημιουργήσει ξανά ομάδες χούλιγκαν», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος.
Ακόμη, ο κ. Θεοδωρικάκος έστειλε μήνυμα για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να βάλει τέλος στον χουλιγκανισμό, γι' αυτό η Αστυνομία θα εντείνει τους ελέγχους για να κλείσει όλους τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων.
Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους αθλητικούς φορείς να συνεργαστούν προκειμένου να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα. «Τώρα κρινόμαστε όλοι για την αποφασιστικότητα να βάλουμε τέλος στο χουλιγκανισμό και την εγκληματικότητα μέσα και έξω από τα γήπεδα» ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε: «Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει κάθε μέρα πλέον τους ελέγχους, κλείνει τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων. Αναδεικνύει εγκλήματα όπως εμπορία ναρκωτικών οπλοκατοχή και άλλα που έχουν εμφανιστεί σε αυτούς τους συνδέσμους και οδηγεί όλους τους παραβάτες στη δικαιοσύνη. Αλλά δεν φτάνει αυτό, οφείλουμε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, πολιτεία και αθλητικοί φορείς για να γυρίσουμε στα γήπεδα οι φίλαθλοι, οι οικογένειες, τα νέα παιδιά χωρίς φόβο».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξεταστική επιτροπή συνεδρίασε 49 φορές και εξέτασε 76 μάρτυρες
H αντιπαράθεση αφορούσε την εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός Άμυνας μιλά για ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν και πρόοδο στις συζητήσεις για την παράταση της συμφωνίας
Με φόντο τον πόλεμο στο Ιράν
Η ΝΔ προηγείται με 25,1% και διαφορά 14,3 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση θετικής στάσης για νέα κόμματα
Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης – Χαμηλή απήχηση για τα νέα κόμματα Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Μέτρα στήριξης στο τραπέζι, με πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ εξετάζει η κυβέρνηση
Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιάννη Μεϊμάρογλου
«Κάνουμε το καθήκον μας» επισήμανε ο πρωθυπουργός
Τι συζητήθηκε στην τριμερή με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Εμανουέλ Μακρόν και του Νίκου Χριστοδουλίδη
Ηρωισμός, ιστορία και πολιτισμός σε 14 νέα συλλεκτικά και αναμνηστικά νομίσματα
Άρθρο της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνας Μιχαηλίδου
Πώς υπολογίζεται και τι ισχύει στην περίπτωση που υπάρχει παραίτηση ή απόλυση
«Η Κύπρος δεν θα είναι ποτέ μόνη -Οι κινήσεις μας είναι αμυντικές», τόνισε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι δικαιούχοι, τι προβλέπει η σχετική ΚΥΑ
Με Patriot στη βόρεια Ελλάδα και F-16 για τη Βουλγαρία – 1.039 επαναπατρισμοί Ελλήνων από Μέση Ανατολή
Όλες οι πληρωμές ανά ταμείο ασφαλισμένων, πότε μπαίνουν οι επικουρικές
Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι που έχουν κάνει λάθος στην αίτηση
"Σήμερα δοκιμάζουμε την πρώτη μας σκέψη"
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.