Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας για διάγγελμα Μητσοτάκη: Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο

«Όταν όλοι μας μετράμε θύματα, αυτός μετράει ψήφους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας / © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αλέξης Τσίπρας για διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο».

Απάντηση στο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο. Ανήκει σε αυτόν που έκανε το ενδέκατο σε σειρά διάγγελμα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευθύνη γι’ αυτό που εδώ και δύο χρόνια βιώνουμε», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ακόμα και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που έφτιαξε, είναι είτε πρόχειρες, είτε υποστελεχωμένες», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συνεχίζει ακόμα και σήμερα να μιλά για πανδημία ανεμβολίαστων, λες και οι εμβολιασμένοι σήμερα δεν νοσούν ή δεν μεταδίδουν τον ιο. Όταν όλοι μας μετράμε θύματα, αυτός μετράει ψήφους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην απάντησή του στο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Παράλληλα, έθεσε ευθέως ζήτημα Πλεύρη, λέγοντας ότι ο νυν υπουργός Υγείας δεν μπορεί να εφαρμόσει τις πολιτικές που απαιτούνται, ενώ κάλεσε και τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, αν δεν μπορεί να υλοποιήσει πολιτικές ενίσχυσης του ΕΣΥ, να αφήσει χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς και θέλουμε και μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωση για την πανδημία

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ