- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κατέθεσαν τις υπογραφές οι Γερουλάνος - Χρηστίδης για το ΚΙΝΑΛ
Ξεπέρασαν αμφότεροι το όριο των 5.000
Τις απαιτούμενες υπογραφές για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.
Τις απαιτούμενες υπογραφές που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν στην αρμόδια επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ) τόσο ο Παύλος Γερουλάνος όσο και ο Παύλος Χρηστίδης.
Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού, κατέθεσε 6.245 υπογραφές πολιτών «που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας».
«Μπροστά μας έχουμε σχεδόν δύο μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι» πρόσθεσε.
7.000 υπογραφές για την υποψηφιότητά του κατέθεσε ο Παύλος Χρηστίδης
Τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης. Ο κ. Χρηστίδης κατέθεσε περί τις 7.000 υπογραφές, πολύ πάνω από το όριο των 5.000, που είχε τεθεί για να συμμετάσχει κάποιος στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.
Ακολούθως δήλωσε: «Επτά χιλιάδες τιμητικές υπογραφές. Ενα ευχαριστώ είναι λίγο. Η υποψηφιότητα μου θέλει να εκφράσει τις αγωνίες των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς της πατρίδας μας: – για κοινωνική δικαιοσύνη – για ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση και την εργασία – για καλύτερες συνθήκες και καλύτερους μισθούς όπως αρμόζει στην πιο καταρτισμένη γενιά – για να σταματήσουμε να είμαστε η πρώτη μεταπολεμική γενιά που ζει χειρότερα απ’ τους γονείς τους. Οι λαοί της Ευρώπης αλλά και ο ελληνικός λαός έχουν πλέον συνειδητοποιήσει μετά από μια πολύ δύσκολη δεκαετία ότι μόνο η επαναφορά της σοσιαλδημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί την προοδευτική κοινωνική, πολιτική και οικονομική ανασυγκρότηση. Restart για την μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική παράταξη με οραμα και σχέδιο απέναντι στη συντήρηση. Για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη. Είναι στο χέρι μας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.