- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρηστίδης: Δεν θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου για το ΚΙΝΑΛ
Τι είπε για τον Παπανδρέου
Δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Χρηστίδης, ακόμα και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να συμμετάσχει στις εκλογές.
Δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Χρηστίδης, ακόμα και αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να συμμετάσχει στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά.
«Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω ιδέες και απόψεις. Άρα, είναι αυτονόητο ότι αυτές τις ιδέες και τις απόψεις θα τις υπερασπιστώ και εγώ», σημείωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Για τη δική μας παράταξη, η οποία εδώ και 8-9 χρόνια στις ηλικίες 18-35 ετών παίρνει κάτω από 4,5% διαρκώς, είναι ζήτημα βιωσιμότητας να εισρεύσει νέα γενιά. Και η δικιά μου υποψηφιότητα αυτό εξυπηρετεί. Το μήνυμα που εισπράττω είναι ότι η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί θέσεις και απόψεις», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.
Πρόσθεσε ότι η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό, καθώς ό,τι εξέφραζε με τη δουλειά της εδώ και έξι χρόνια είναι κάτι που δεν μπορούσε να το εκφράσει κανένας από τους υπόλοιπους. «Υπήρξε ανάγκη και από την παράταξη και από πολλούς ανθρώπους πώς μπορεί όλο αυτό να εκφραστεί. Γι’ αυτό κάποιοι άνθρωποι κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να εκφράσουμε ως συνέχεια αυτή την πολιτική και να κάνουμε κι ένα restart σε μια νέα σχέση με τους νέους ανθρώπους», ανέφερε.
Τόνισε δε, ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και πάλι με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, παρούσα, αποφασιστική και δυναμική. «Και η υποψηφιότητά μου αυτό θέλει να εκφράσει», υπογράμμισε.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν οι τόσες πολλές υποψηφιότητες εξευτελίζουν το ΚΙΝΑΛ, επισήμανε ότι δεν το πιστεύει, «γιατί το ΠΑΣΟΚ του 6,3% πριν από τέσσερα χρόνια είχε 8 υποψηφίους και κάναμε μια διαδικασία, η οποία συνέβαλε αποφασιστικά στο να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, καθώς 212.00 πολίτες ήρθαν να ψηφίσουν σε μια πολύ ανοιχτή διαδικασία».
Σε ό,τι αφορά στην πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και όλο αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και τα μέλη της παράταξης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια διάλυσης που κυκλοφορούν
Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ανασυνθέσει τον χώρο της Αριστεράς και οι περιορισμοί της εκλογικής πραγματικότητας
«Η μάχη που έρχεται δεν είναι απλά εκλογική, αλλά μάχη ιδεών», υπογράμμισε
Παράλληλα, άσκησε κριτική στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκοπική πορεία του κόμματος
«Δικαίωση είναι να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, να νοιαζόμαστε για την ενότητά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Tι ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος
Τι δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τον εκτοκισμό των οφειλών του νόμου Κατσέλη
Η αντιπολίτευση αρνείται να δώσει 180 ψήφους σε οποιαδήποτε πρόταση
Ποιοι παίρνουν τις νέες επιταγές επιδοτούμενων διακοπών
«Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
Περισσότεροι από 475.000 αγρότες και παραγωγοί θα πάρουν χρήματα
Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης
Στις εκδηλώσεις του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Συμφωνία με τον Τσίπρα στις επόμενες 10 ημέρες, αλλιώς θα έχουμε εξελίξεις», προειδοποιεί ο βουλευτής Χανίων
Η έρευνα των Βαρβιτσιώτη - Δενδρινού δείχνει από πρώτο χέρι, σχεδόν από μέσα, πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις και πώς προκύπτουν οι συσχετισμοί στον πυρήνα της ΕΕ
Ογδόντα μητροπολίτες στον δρόμο προς την ευμάρεια
«Υπάρχει κανείς που να σηκώνει το χέρι και να λέει ότι θα πάμε να βουλιάξουμε τις βάρκες;»
Δημιουργούνται κόμβοι κράτησης παράνομων μεταναστών εκτός ευρωπαϊκού εδάφους
Υψηλή ζήτηση και ανθεκτικότητα των ελληνικών τίτλων παρά τις πιέσεις στην Ευρωζώνη
Σε εξέλιξη συζητήσεις με προμηθευτές και σούπερ μάρκετ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.