Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Παπανδρέου: Η ανάρτηση για το ΠΑΣΟΚ που άναψε «φωτιές»

Φουντώνουν οι φήμες ότι κατεβαίνει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται να δηλώσει υποψηφιότητα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Η ανάρτηση στο Facebook που άναψε «φωτιές»
Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται να δηλώσει υποψηφιότητα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Η ανάρτηση στο Facebook που άναψε «φωτιές» © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου, με ανάρτηση στο Facebook για τα 40 χρόνια από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, δυναμώνει τα σενάρια ότι κατεβαίνει υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σε μια αινιγματική ανάρτηση προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Facebook, η οποία φουντώνει τις φήμες ότι ετοιμάζεται να δηλώσει υποψηφιότητα για το ΚΙΝΑΛ, διεκδικώντας την ηγεσία του κόμματος.

Σαν σήμερα στις 18 Οκτωβρίου, το 1981, το ΠΑΣΟΚ με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό -ρεκόρ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ με 48% και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον πατέρα του, Ανδρέα, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

«18 Οκτώβρη 1981. Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 18 Οκτώβρη 2021. Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ