- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε εξέλιξη οι επαφές του Παπανδρέου με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ
Συναντά στη Βουλή Γερουλάνο και Χρηστίδη
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με σκοπό την «ενωτική πορεία».
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με σκοπό την «ενωτική πορεία» προς τις εσωκομματικές εκλογές.
Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.
Από τις 11 σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντιέται διαδοχικά με τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί συνάντηση ή επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς και οι δύο είναι σε περιοδείες εκτός Αθηνών.
Πιθανόν να γίνουν το απόγευμα είτε τηλεφωνικά είτε με τηλεδιάσκεψη.
Χθες πάντως σε ομιλία που πραγματοποίησε σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει επαφές με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία. Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ότι έχει την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος στις 5 Δεκεμβρίου.
Η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου για συναντήσεις με τους υποψηφίους
Νωρίτερα, σήμερα, Σάββατο 16 Οκτωβρίου συναντήθηκε με τον Γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Σήμερα το απόγευμα επίσης, ενημέρωσε ότι θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος αλλά και με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος.
Αξίζει, τέλος να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπανδρέου γνωστοποίησε μέσω SMS στη Φώφη Γεννηματά την πρωτοβουλία συναντήσεων που ανέλαβε.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλες οι προτάσεις και οι ψήφοι
Με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση
Καμία πρόταση δεν έλαβε 180 ψήφους
H ίδια τόνισε ότι τονίζοντας ότι η κριτική πρέπει να γίνεται επί κειμένων και όχι επί φαντασιώσεων
«Μαζί με την καρέκλα, άλλαξε και η αντίληψή του για τους θεσμούς»
«Και εγώ στη θέση σου, αν είχα κάνει όσα έκανες εσύ, υποδυόμενος και τον αδέκαστο θα φοβόμουν»
Η αναφορά του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εγχώριες, αλλά και διεθνής αντιδράσεις
«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών για την εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», τόνισε η υπουργός Εργασίας
«Καμία κυβέρνηση να μην εξαγοράζει το πολιτικό παρόν υποθηκεύοντας το μέλλον», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στην εφημερίδα Political
Συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο Σάλτσμπουργκ με τον καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ
Παραμένει «φωτιά» η τιμή στην αντλία
«Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα», τονίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Ο πρώην βουλευτής επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του
Τα λάθη που αφήνουν εκτός δικαιούχους που δεν πληρώθηκαν τον Ιούνιο
Η Εφορία δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.