- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκέρτσος - Εύβοια: Γιατί ο Σταύρος Μπένος είναι ο κατάλληλος
«Η καλύτερη επιλογή για τη δυσκολότερη αποστολή» σχολιάζει η Άννα Διαμαντοπούλου
Ο Άκης Σκέρτσος εξηγεί γιατί ο Σταύρος Μπένος είναι η καλύτερη επιλογή για την Εύβοια μετά τις πυρκαγιές, με την Άννα Διαμαντοπούλου να συμφωνεί.
Ο Σταύρος Μπένος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει επικεφαλής στο σχέδιο ανασυγκρότησης στην Εύβοια, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με τα μέτρα της κυβέρνησης για τις πυρόπληκτες περιοχές να έχουν ανακοινωθεί, με στόχο να στηριχτούν έμπρακτα και άμεσα οι πυρόπληκτοι, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος εξηγεί για ποιον λόγο ο Σταύρος Μπένος είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει την «επόμενη» ημέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Σκέρτσος επισημαίνει πως «η Εύβοια με τον Σταύρο Μπένο μπορεί να γίνει ένα "εργαστήριο" του μέλλοντος για τη χάραξη νέου τύπου δημόσιων αναπτυξιακών πολιτικών που θα είναι συμπεριληπτικές για τους κατοίκους, προστατευτικές για το περιβάλλον και ταυτόχρονα φιλόδοξες για την τοπική οικονομία και κοινωνία».
Άκης Σκέρτσος για Σταύρο Μπένο και Εύβοια - Η ανάρτησή του
«Ο Σταύρος Μπένος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει το σχέδιο ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, όχι μόνο γιατί έχει συνδεθεί με την ανοικοδόμηση της Καλαμάτας και τη δημιουργία των ΚΕΠ, αλλά διότι χάρη στη δουλειά που έχει κάνει στο Diazoma είναι ο σημαντικότερος στην Ελλάδα θιασώτης -και ίσως ο πιο βαθύς γνώστης- του εργαλείου που ονομάζεται "Σχέδιο Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων".
» Αυτό έχει ανάγκη η Εύβοια μετά από την περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά που έχει υποστεί· μια τολμηρή χωρική στρατηγική που δεν θα περιλαμβάνει απλά τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και απασχόλησης, αλλά και την -με κοινωνικούς όρους- βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών, καθώς και τη βελτίωση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.
» Η Εύβοια με τον Σταύρο Μπένο μπορεί να γίνει ένα "εργαστήριο" του μέλλοντος για τη χάραξη νέου τύπου δημόσιων αναπτυξιακών πολιτικών που θα είναι συμπεριληπτικές για τους κατοίκους, προστατευτικές για το περιβάλλον και ταυτόχρονα φιλόδοξες για την τοπική οικονομία και κοινωνία».
Άννα Διαμαντοπούλου για Σταύρο Μπένο: Η καλύτερη επιλογή για την Εύβοια
Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ορίσει τον Σταύρο Μπένο επικεφαλής για την ανασυγκρότηση στην Εύβοια μετά τις πυρκαγιές, σχολιάζει με ανάρτησή της στα social media η Άννα Διαμαντοπούλου.
Η πρώην υπουργός επισημαίνει πως ο Σταύρος Μπένος αποτελεί την «καλύτερη επιλογή για τη δυσκολότερη αποστολή».
«Σταύρος Μπενος. Μια ζωή με σφραγίδα ήθους, δημιουργίας αποτελέσματος.Η καλύτερη επιλογή για την δυσκολότερη αποστολή. Καλή επιτυχία Φίλε. Αν δεν τα καταφέρεις, εσυ δεν θα μπορέσει κανείς» έγραψε η Άννα Διαμαντοπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.