- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έσπασε ο καθρέφτης στο αυτοκίνητο του Παπαχριστόπουλου!
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παραδίδει ακόμα την έδρα του!
Με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου – γνωστού στους κύκλους του “Power of Love” ως βουλευτή “duckface“ - καθώς εξaιτίας μιας βλάβης στο αυτοκίνητό του δεν έχει παραδώσει ακόμα την έδρα του στη Βουλή.
Όσο κι αν πολλοί αντιμετωπίζουν με καχυποψία τις δικαιολογίες του βουλευτή με την εντυπωσιακή φράντζα, η αιτία της βλάβης που καθυστερεί τις εξελίξεις στην ελληνική κοινοβουλευτική ζωή και κρίνει το μέλλον των ΑΝΕΛ είναι πέρα για πέρα πραγματική.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η βλάβη που ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του Θανάση Παπαχριστόπουλου είναι το σπασμένο εσωτερικό καθρεφτάκι στο οποίο συνήθως ο οδηγός μπορεί να δει τι συμβαίνει πίσω.
Μόνο που ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο αξεσουάρ με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι οι υπόλοιποι οδηγοί, καθώς το έχει στραμμένο προς το μέρος του για να κοιτάζει τον εαυτό του ώστε να ελέγχει όποτε μπορεί την θρυλική φράντζα – σήμα κατατεθέν του.
Όπως είναι προφανές λοιπόν, μια τέτοια βλάβη, όπως η απώλεια του καθρέφτη, καθιστά αδύνατη την μετακίνηση για τον βουλευτή και τον υποχρεώνει να μεινει ακίνητος σε ασφαλές μέρος με καθρέφτες μέχρι να αποκατασταθεί η κανονικότητα και να ξαναμπορέσει να δει τον εαυτό του καθαρά.
Ο πρόεδρος της Βουλής πάντως ανακοίνωσε ότι κατανοεί πλήρως το πρόβλημα του Θανάση Παπαχριστόπουλο και προτίθεται να διακόψει τις εργασίες του σώματος μέχρι να νιώσει πάλι σίγουρος ότι η φράντζα του θα βρίσκεται στην τέλεια θέση.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Με μαθηματικούς τύπους, έβγαλαν ό,τι ποσοστά ήθελαν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.