1821 Digital Gallery
Το Kαραβάνι: Οι χαφιέδες με τα καλτσόν
ΤΕΥΧΟΣ 574

Το Kαραβάνι: Οι χαφιέδες με τα καλτσόν

Σήμερα θα πούμε μόνο επαναστατικές αλήθειες

«Η αλήθεια είναι επαναστατική» είχε πει ο σύντροφος Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνοφ, γνωστός και ως Λένιν, απευθυνόμενος στο σύντροφο Φλαμπουράρη και άλλους μπολσεβίκους, και σήμερα θα πούμε μόνο επαναστατικές αλήθειες.

Λοιπόν, χωρίς περιστροφές, πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το αντισυνταγματικό, ανεγκέφαλο, κολλαγονούχο και εντέλει αντιδημοκρατικό ψευτοκίνημα των βολεμένων που γράφουν στο καπιταλιστικό Fabebook και, χωρίς ίχνος ντροπής, ζητούν να παραιτηθεί η κυβέρνηση του Λαού! Και το κάνουν αυτό το διάβημα τώρα που ούτε ένας Έλληνας δεν αυτοκτονεί, τώρα που οι θερμάστρες δεν δολοφονούν πεινασμένα παιδιά, τώρα που η Λαοπρόβλητη Κυβέρνηση προελαύνει στα γκάλοπ και βρίσκεται μόλις 5,5 μονάδες πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, που εμείς τις βλέπουμε 3,5 γιατί όλα τα υπολογίζουμε χωρίς την αύξηση του Φ.Π.Α., την οποία μας επέβαλε ο Σόιμπλε και τα τσιράκια του στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. «Προσοχή στα καλτσόν», όπως είπε βαριά, αντρικά και συριζέικα ο σύντροφος Νεφελούδης, απευθυνόμενος στους υποκινητές αυτής της διαδήλωσης, οι οποίοι –είπαμε, θα λέμε αλήθειες– είναι γνωστοί ντιγκιντάγκες. Βέβαια δεν μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του, εξ άλλου περιμένουμε ιατρική γνωμάτευση από το σχετικό tweet του συντρόφου Παπαδημούλη. Όπως πλέον γνωρίζει και η άσφαλτος της Αττική Οδού, μπορεί η μισή σοβαρή καρδιά του συντρόφου Παπαδημούλη να βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όμως η άλλη μισή στην Ελλάδα βρίσκεται και με όπλο τον Μαρξισμό - Λενινισμό αλλά και τις ταινίες του μυστικού πράκτορα Θου-Βου εξιχνιάζει τρακαρίσματα, μοιχείες, κλεψίματα στο ζύγι, διαρρήξεις κοτετσιών, παράνομες εξορύξεις αχινών και γενικά όλα τα εγκλήματα στα οποία εμπλέκονται οι μενουμεευρωπαίοι.

Σε αυτό το κομβικό σημείο πρέπει να συγχαρούμε το σύντροφο Φίλη, που αν μπορούσαμε θα του κάναμε μία τεράστια συντροφική αγκαλιά, διότι παρά τις αναίτιες εναντίον του προκλήσεις εκ μέρους των εχθρών του Συντάγματος, εκείνος διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε το μεγάλο του έργο στην Εκπαίδευση, λύνοντας το εξαιρετικά σημαντικό θέμα των σχολικών διαλειμμάτων. Βέβαια η υπομονή έχει τα όριά της. Είπαμε ότι θα λέμε αλήθειες, επομένως προειδοποιούμε όσους κάνουν σχέδια πραξικοπήματος με ταψιά, κατσαρόλες και τηγάνια (είναι άραγε τυχαίο που ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ταβέρνα;) ότι θα συναντήσουν ίδια τύχη με αυτή που είχαν όσοι εμπόδιζαν την κυριαρχία του σοσιαλισμού στην αδερφή Βενεζουέλα. Κάποιοι θρασύδειλοι βγήκαν στις πλατείες που έχτισε ο σύντροφος Μαδούρο με το αίμα του και προκαλούσαν χτυπώντας κάτι άδεια από χαρτιά υγείας καλαθάκια μπάνιου! Όπως ήταν ιστορικά αναγκαίο, η αστυνομία ξάπλωσε καμία πενηνταριά από δαύτους τρία μέτρα κάτω από την γη και συνέλαβε την αντιπολίτευση γιατί εμείς είμαστε οπαδοί του διαλεκτικού υλισμού και γνωρίζουμε πως όταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση, τότε η Επανάσταση προχωράει με γοργά βήματα. (Επί τη ευκαιρία, να ευχηθούμε «χρόνια πολλά» στο σύντροφο πρωθυπουργό γιατί σαν προχθές γεννήθηκε ο Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα.)

Βέβαια τέτοια λεπτά ζητήματα σοσιαλιστικού μετασχηματισμού θα αντιμετωπισθούν συνολικά και ολοκληρωμένα από το νέο Επαναστατικό Σύνταγμα που ετοιμάζει ειδική επιστημονική ομάδα λαϊκών συνταγματολόγων, με πρόεδρο τη συντρόφισσα Γεροβασίλη. Όπως μάλιστα διαβεβαίωσε, λίγο πριν το διαψεύσει, θα διοργανώσει και δημοψήφισμα ώστε ο λαός να το αποδοκιμάσει και στη συνέχεια ο σύντροφος Τσίπρας να βγάλει έρπη και να το επικυρώσει.

Σύντροφοι γίνεται κατανοητό ότι οι μεγάλες ανατροπές που έρχονται σαν αμαξοστοιχία, δεν γίνονται εύκολα αποδεκτές από τα υπερεθνικά πολιτικά κέντρα που καθορίζουν τον παραγωγικό καταμερισμό. Οι γυμνοσάλιαγκες του καπιταλισμού ξανάβγαλαν τα νύχια τους και θύμισαν τις πιο μαύρες ημέρες του παρακράτους. Όπως ο γνωστός φιλελές Γκοτζαμάνης επιτέθηκε με το τρίκυκλό του στον Λαμπράκη, έτσι και οι σύγχρονοι ομοϊδεάτες του τραμπούκοι επιτέθηκαν στο σύντροφο Κατρούγκαλο και όχι μόνο του αφαίρεσαν το τζελ από τα μαλλιά, αλλά του τσαλάκωσαν και το λαμέ μαντιλάκι που σετάρει με χρυσή γραβάτα προκειμένου να γίνει ένα με το λαό γιατί είναι ταξικός αποστάτης! (Θα υπήρχαν και σχετικές φωτογραφίες αλλά ο σύντροφος υπουργός τις απέφυγε διότι από το σοκ δεν μπορούσε να σταθεί στις μύτες των παπουτσιών του για να δείχνει αληθινός Γίγας ανάμεσα στους Γίγαντες του Σοσιαλισμού).

Θα κλείσω με ένα τραγούδι του Μίκη, επικαιροποιημένο από την ίδια την Ιστορία: «Παιδιά, μη τυχόν και σηκωθείτε και βγείτε στους δρόμους, το Σύνταγμα θα καταλύσετε, την Τάξη, τους Νόμους». Hasta la victoria - coliatsu - pagrati.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5