TV + Series

Τι λέει η Sophie Turner για το βιασμό της Sansa Stark

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97650-195658.jpg

«Κι όμως μου άρεσε… το σενάριο» (SPOILER)

Η πριγκίπισσα Sansa του οίκου των Stark έζησε την πιο εφιαλτική και βίαιη νύχτα γάμου ως σύζυγος του σαδιστή Ramsay των Bolton στο τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones. Ωστόσο, η Sophie Turner, η 19άχρονη ηθοποιός που υποδύεται την κακοπαντρεμένη Sansa, δήλωσε ότι κατά βάθος της άρεσε η σκηνή του βιασμού. «Όταν διάβασα στο σενάριο για τη σκηνή αυτή δεν το κρύβω ότι μου ψιλοάρεσε» είπε η Sophie Turner στο site Entertainment Weekly. «Μου άρεσε ιδιαίτερα το σεναριακό εύρημα να παρακολουθεί τη σκηνή του βιασμού ο Theon. Είναι τόσο άρρωστο» πρόσθεσε.

O 5ος κύκλος της σειράς προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την Αμερική. Ευτυχώς έχουμε τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ και γράφουμε κάθε επεισόδιο για να το βλέπουμε όποτε θέλουμε.

image

Βρείτε τα πάντα για τη σειρά Game of Thrones στο #GoTGR

Πάντως, η 19άχρονη σταρ εξέφρασε την ελπίδα για μία καλύτερη μελλοντική μεταχείριση από το σύζυγό της αν και άφησε να εννοηθεί ότι θα παραμείνει για καιρό σκλάβα και υποχείριο του Ramsay. «Η κακία του είναι πολύ διαφορετική και περισσότερο ακατανόητη από αυτή του Joffrey» σχολίασε η ηθοποιός. «Σε όλη τη σεζόν θα προσπαθώ να αποκωδικοποιώ τις προθέσεις του Ramsay και θα κάνω τα πάντα για να τον ευχαριστώ. Είναι μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις για τη Sansa» κατέληξε η Sophie Turner. Πάντως ο σαδιστής τηλεοπτικός της σύζυγος Iwan Rheon είπε ότι η Sophie Turner ήταν συναρπαστική στη σκηνή του βιασμού.

Δείτε πρώτοι τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου Game of Thrones ταυτόχρονα με την προβολή τους στην Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους, κάθε Κυριακή στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ