TV + Series

Πάσχα στο Westeros

Κανένα χωριό δε με κρατάει μακριά από το Game Of Thrones

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94157-189302.jpg

Μ. Πέμπτη ανυπομονούσα να φύγω από το γραφείο. Οι διακοπές του Πάσχα ξεκινούσαν και η απόδραση φάνταζε παραπάνω από ιδανική. Το χωριό ήταν η τέλεια λύση για να ηρεμήσει το κεφάλι και να γαληνέψει η ψυχή. Οι μέρες όμως περνούσαν και ενώ αρχικά απολάμβανα αυτή την ηρεμία, λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά, λίγο η νηστεία που δεν έλεγε να τελειώσει, με έκαναν να πλήττω. Οι μπαταρίες γέμιζαν, αλλά ο χρόνος παρέμενε άδειος.

Το Μ. Σάββατο είχα πειστεί πως δράση δεν υπήρχε στον ορίζοντα. Έπρεπε να έχω πάρει μαζί μου ολόκληρη κούτα με dvd και παγωτά, σκέφτηκα, αλλά στο χωριό, καθότι ορεινό, το είχε στρώσει κανονικότατα. Όλη αυτή η ασπρίλα με έκανε να βροντοφωνάζω «Winter is coming»! Μα, πώς το είχα ξεχάσει; Το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του Game of Thrones, που ερχόταν την Κυριακή του Πάσχα, θα με έβγαζε από όλη αυτή τη βαρεμάρα! Όμως ήμουν στο χωριό. Τι θα έκανα; 

image

Έπινα σοδίτσες για να χωνέψω τα αχώνευτα του πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα, και το τηλεφώνημα της κολλητής με έριξε στα τάρταρα. «Έλα, έχουμε μαζευτεί στο σπίτι του Στέλιου με πίτσες και μπίρες και περιμένουμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο». Έσκαγα από τη ζήλια μου!

Όταν έφτασα αισίως σπίτι την Τρίτη του Πάσχα πετάχτηκα κατευθείαν στον καναπέ. Μέσα από τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ μπορώ να γράφω και να βλέπω όποτε θέλω τις αγαπημένες μου ταινίες και σειρές, και κάπως έτσι η δράση ξεκίνησε πάλι. 

image

Οι θεατές που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο έφτασαν τα 8 εκατομμύρια και αυτή τη φορά ο γυναικείος πληθυσμός ανταμείφθηκε βλέποντας πολλά απόκρυφα σημεία κάποιων από τους πρωταγωνιστές... Ίντριγκες, δολοπλοκίες, sex, ένοχα μυστικά μας έβαλαν στο κλίμα και περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο. Κι αυτή τη φορά δε θα το χάσω, ό,τι κι αν μου τύχει Δευτέρα ξημερώματα. 

Έφτιαξα και τη δική μου ταινιοθήκη και μπορώ να βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές και ταινίες ξανά και ξανά. Δημιούργησε κι εσύ το δικό σου τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις δυνατότητες που σου παρέχει ο αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+ (χωρίς επιπλέον χρέωση) και τότε θα έχουμε πολλά να πούμε για την Καλίσι! 

Διατίθεται σε όλα τα κανάλια Novacinema καθώς και στα κανάλια σειρών FOX και FOXlife.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ