Mακρόν: Το «Emily in Paris» πρέπει να επιστρέψει στο... Παρίσι
H σύζυγος του είχε κάνει cameo
Mακρόν: Το «Emily in Paris» πρέπει να επιστρέψει στο... Παρίσι
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για να διασφαλίσει ότι η Emily - η ηρωίδα της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Emily in Paris» - θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα από την παραμονή της στη Ρώμη.
«Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνουν στο Παρίσι! Το «Emily in Paris» στη Ρώμη δεν έχει νόημα», δήλωσε ο Μακρόν στο περιοδικό Variety, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.
Στην τέταρτη σεζόν της σειράς η Αμερικανίδα ομογενής Emily -την οποία υποδύεται η ηθοποιός Lily Collins- μετακόμισε από το Παρίσι στη Ρώμη για δουλειά.
Η επιτυχία της σειράς, η οποία απογειώθηκε μετά το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια του του COVID το 2020, ήταν τέτοια που η σύζυγος του Μακρόν Μπριζίτ είχε μια cameo εμφάνιση στην τελευταία σεζόν.
«Ήμουν σούπερ περήφανος και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη που το έκανε. Είναι μόνο λίγα λεπτά, αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή γι' αυτήν», δήλωσε ο Μακρόν, σχετικά με το cameo της συζύγου του. «Νομίζω ότι είναι καλό για την εικόνα της Γαλλίας. Το 'Emily in Paris' είναι σούπερ θετικό όσον αφορά την ελκυστικότητα της χώρας», πρόσθεσε.
Το πρόγραμμα έχει κερδίσει θαυμαστές με την εξιδανικευμένη και ρομαντική εκδοχή της ζωής στο Παρίσι, αλλά έχει επίσης επικριθεί για το γεγονός ότι συχνά έχει μικρή ομοιότητα με την πραγματικότητα της ζωής στην πρωτεύουσα και ότι αποφεύγει τις φτωχότερες περιοχές του Παρισιού.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προφανώς και δεν είναι εφικτό να «ξερνάς» τέτοιες σειρές με την ταχύτητα και «ελαφρότητα» των ριάλιτι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να έχουν τραβήξει όλο το κόνσεπτ από τα μαλλιά
Το απαξιωτικό σχόλιο που έκανε προ δεκαπέντε ετών ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Warner
To HBO παρουσίασε το τρέιλερ της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πρεμιέρα 18 Δεκεμβρίου
Τι αφορά το deal που ανακοίνωσαν
Πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει το remake της σειράς
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist
Όταν ο Μπέργκμαν, ο Λιντς και άλλοι δημιουργοί ασχολήθηκαν με τη διαφήμιση
Θρήνος στον χώρο της υποκριτικής
O δημιουργός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul» επιστρέφει σε μεγάλα κέφια
Οι πρώτες αναφορές προήλθαν από τον Γάλλο ειδικό στα media Κλεμάν Γκαρέν
Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την αδερφή της Μορτίσια Άνταμς στη σειρά του Netflix
Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Το Hawkins βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απειλή του Upside Down
Το story της ηθοποιού στο Instagram
Η πρώτη εκφωνήτρια, η τηλεόραση των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ιδιωτικά κανάλια
Η σειρά-προοίμιο του Game of Thrones επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πότε κάνει πρεμιέρα
Γιατί οι σειρές γίνονται πιο εύπεπτες, πιο ίδιες και τελικά πιο «χαζές»
Το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους θαυμαστές του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.