TV + Series

Άρχισαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Tulsa King» - Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει νέο αντίπαλο

Πρωταγωνιστής της Marvel θα πλαισιώσει τον βετεράνο ηθοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tulsa King: Άρχισαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν με τον Σιλβέστερ Σταλόνε - Νέος αντίπαλος από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, «Tulsa King» © Paramount+

Tulsa King: Άρχισαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν με τον Σιλβέστερ Σταλόνε - Νέος αντίπαλος από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Τέιλορ Σέρινταν «Tulsa King», με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε, μόλις ξεκίνησαν στην Οκλαχόμα και την Ατλάντα.

Tulsa King | Official Trailer | Paramount+

Tulsa King: Νέα επεισόδια της σειράς με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Τα νέα επεισόδια βρίσκουν τον Νεοϋρκέζο μαφιόζο Dwight "The General" Manfredi, τον οποίο υποδύεται ο Σιλβέστερ Σταλόνε, να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Bill Bevilaqua, «έναν γκάνγκστερ από το Κάνσας που ενδιαφέρεται για τις επιχειρήσεις στην Τάλσα».

Σύμφωνα με το Deadline, ο πρωταγωνιστής τoυ MCU Φρανκ Γκρίλο θα τον υποδυθεί στη μικρή οθόνη.

Μαζί τους πρωταγωνιστούν οι Άντρια Σάβατζ, Μάρτιν Σταρ, Μαξ Κασέλα, Τζέι Ουίλ, Τατιάνα Λία Ζαπαρντίνο, με τους Γκάρετ Χέντλαντ και Ντάνα Ντελέινι μεταξύ άλλων.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σταλόνε

Είναι το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σταλόνε, το οποίο σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς υποδύεται «έναν μαφιόζο αμέσως μετά την αποφυλάκισή του από τη φυλακή και την εξορία του από το αφεντικό του στην Τάλσα της Οκλαχόμα.

Συνειδητοποιώντας ότι η «οικογένειά του» ίσως δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντι του, αρχίζει να δημιουργεί τη δική του ομάδα με στόχο την ίδρυση μίας νέας εγκληματικής οργάνωσης, σε ένα τόπο που τον κάνει να νιώθει σα να βρίσκεται σε άλλο πλανήτη».

Ο νέος κύκλος της πρωτότυπης σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο από την Paramount+.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ