TV + Series

«The Fall of the House of Usher»: Κυκλοφόρησε η σειρά που φέρνει τον Έντγκαρ Άλαν Πόε στη σύγχρονη εποχή

Θα τη βρείτε στο Netflix δια χειρός Μάικ Φλάναγκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Fall of the House of Usher»: Κυκλοφόρησε η σειρά που φέρνει τον Έντγκαρ Άλαν Πόε στη σύγχρονη εποχή
© Facebook/The Fall of the House of Usher

«The Fall of the House of Usher»: Κυκλοφόρησε η horror σειρά στο Νetflix

Διαθέσιμη είναι από σήμερα (12/10) στην πλατφόρμα του Netflix η πολυαναμενόμενη μίνι σειρά «The Fall of the House of Usher», η οποία μεταφέρει την ομώνυμη ιστορία του Έντγκαρ Άλαν Πόε στη σύγχρονη εποχή.

Η ιστορία του μεγάλου συγγραφέα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1839. Ακολουθεί έναν ανώνυμο πρωταγωνιστή, ο οποίος επισκέπτεται τον παλιό του φίλο Roderick Usher, που ζει σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη με την αδερφή του, Madeline Usher.

Ο μετρ των horror σειρών, Μάικ Φλάναγκαν (Mike Flanagan), μεταφέρει την ιστορία από τον 19ο αιώνα στη σύγχρονη εποχή με μερικές αλλαγές: o Roderick, «πατριάρχης» της πάμπλουτης οικογένειας Usher στην οποία ανήκει η φαρμακευτική Fortunato Pharmaceuticals, προσκαλεί στο ετοιμόρροπο πατρικό του σπίτι τον εισαγγελέα C. August Dupin (το ίδιο όνομα χρησιμοποίησε ο Πόε για τον ντετέκτιβ σε μια άλλη ιστορία του) για να ομολογήσει τα εγκλήματά του, μεταξύ των οποίων και η δολοφονία των έξι παιδιών του.

Ο Φλάναγκαν είναι δημιουργός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Αν το όνομά του σας θυμίζει κάτι, πρόκειται για τον άνθρωπο πίσω από άλλες πετυχημένες μίνι σειρές τρόμου του Netflix «The Haunting of Hill House», «The Haunting of Bly Manor», «Midnight Mass» και «The Midnight Club». 

Στο «The Fall of the House of Usher» πρωταγωνιστούν ηθοποιοί που έχουν παίξει και σε άλλες σειρές του Φλάναγκαν. Το καστ αποτελείται από τους: Bruce Greenwood, Mary McDonnell, Carl Lumbly, Mark Hamill, Carla Gugino, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Henry Thomas, T’Nia Miller, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nuñez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet, Annabeth Gish και Igby Rigney.

Δείτε το τρέιλερ

The Fall of the House of Usher | Official Trailer | Netflix

Δείτε ένα απόσπασμα από τη σειρά

The Fall of the House of Usher | Exclusive Clip: A Dream Within a Dream | Netflix

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ