- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Το Ναυάγιο: Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA - Όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο
Ξεκινά το τηλεοπτικό ταξίδι του σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη
Το Ναυάγιο: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του MEGA - Μια ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων - Η υπόθεση του διπλού πρώτου επεισοδίου
Το Ναυάγιο, η νέα δραματική σειρά του MEGA, που βασίστηκε σε ένα πραγματικό γεγονός που συγκλόνισε τη χώρα πριν από πολλές δεκαετίες, κάνει πρεμιέρα απόψε Κυριακή, με διπλό επεισόδιο στις 21:00.
Άγνωστα πρόσωπα που τα ενώνει η μοίρα. Επιβάτες ενός πλοίου που οι ζωές τους δένονται χωρίς να το αντιληφθούν. Μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου θα τους αφήσει ανεξίτηλα σημάδια.
Μοιραίες σχέσεις γεννιούνται στις πιο αντίξοες συνθήκες και θα τους καθορίσουν για πάντα. Ανθρώπινες ιστορίες, σκληρές, τρυφερές, απρόβλεπτες οδηγούν τους ήρωες στην κάθαρση και στο φως. Ψυχές ζητούν δικαίωση και οι επιζώντες αναζητούν την ελπίδα για μία νέα αρχή.
Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη μία συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων. Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.
Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, την κινηματογράφηση υψηλών προδιαγραφών υπογράφει ο σκηνοθέτης Γιάννης Χαριτίδης και το καθηλωτικό σενάριο ο Γιώργος Κόκουβας.
Το Ναυάγιο - Τι θα δούμε στο πρώτο διπλό επεισόδιο
Στα Κύθηρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν το γράμμα που διακαώς περίμεναν από μία μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία. Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο: από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο, ούτε πλοίο. Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ ως τον Πειραιά για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία.
Δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται μέσα στο πλοίο και ένα ειδύλλιο γεννιέται. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τις οικογένειές τους ενώνει ένα χρέος. Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός και της απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα. Ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, ο Πέτρος, μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α. Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.
Η σειρά θα προβάλλεται Κυριακή με Τετάρτη στις 22:50 στο MEGA.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει το remake της σειράς
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist
Όταν ο Μπέργκμαν, ο Λιντς και άλλοι δημιουργοί ασχολήθηκαν με τη διαφήμιση
Θρήνος στον χώρο της υποκριτικής
O δημιουργός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul» επιστρέφει σε μεγάλα κέφια
Οι πρώτες αναφορές προήλθαν από τον Γάλλο ειδικό στα media Κλεμάν Γκαρέν
Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την αδερφή της Μορτίσια Άνταμς στη σειρά του Netflix
Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Το Hawkins βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απειλή του Upside Down
Το story της ηθοποιού στο Instagram
Η πρώτη εκφωνήτρια, η τηλεόραση των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ιδιωτικά κανάλια
Η σειρά-προοίμιο του Game of Thrones επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πότε κάνει πρεμιέρα
Γιατί οι σειρές γίνονται πιο εύπεπτες, πιο ίδιες και τελικά πιο «χαζές»
Το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους θαυμαστές του
Νέα μελέτη προειδοποιεί
Νέα πρόσωπα και άλμα 10 ετών στην αφήγηση του Ιαπωνικού ιστορικού έπους
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Το 2024 είχε καταδικαστεί και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών
Αναβιώνει το θρυλικό κόμικ του Άλαν Μουρ - Με παραγωγή από τους Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν
Η σκηνοθέτρια Καλλιόπη Λεγάκη μιλά για τη νέα σειρά της COSMOTE TV, όπου η ιστορία συναντά το σκοτάδι, την αμφιβολία και την ανθρώπινη μοίρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.