TV + Series

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Ποια είναι η νέα τοποθεσία που θα εκτυλιχθούν τα επεισόδια 5 και 6

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maestro_mega
© Mega

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν-Βίντεο από τα γυρίσματα στην Κέρκυρα ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης 

To «Maestro», η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας, με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, την άνοιξη του 2024. Καθώς περνάει ο καιρός, η αγωνία κορυφώνεται για τη συνέχεια της μεγάλης παραγωγής και τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων ενώ τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς επέστρεψαν στους Παξούς προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο υπέροχο νησί του Ιονίου ήταν και η Χάρις Αλεξίου που δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας στιγμιότυπα και από άλλη τοποθεσία. Tο νησί της Κέρκυρας γίνεται η κύρια τοποθεσία δυο επεισοδίων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε βίντεο από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του Maestro στη Κέρκυρα που θα δούμε στα επεισόδια 5-6. Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα περιστρέφονται γύρω από τις συνέπειες του φόνου, και κάθε επεισόδιο θα έχει έναν αφηγητή. Τώρα η αφήγηση θα είναι όμως διαφορετική, γιατί ο κάθε ήρωας θα μιλάει για την ιστορία του άλλου. Στο βίντεο που ανέβασε ο Παπακαλιάτης στο Instagram(12/10), για τα δυο επόμενα επεισόδια μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα, δίνεται μια πρώτη εικόνα για το τι θα δούμε. Συγκεκριμένα, οι πρωταγωνιστές διευθύνουν μαζί μια ορχήστρα. «Πρώτη μέρα γύρισμα» λέει ο Παπακαλιάτης, και η Καβογιάννη απαντά χαρούμενη ότι «έχει τρακ». Η μοσυική που ακούγεται είναι απλά μοναδική ενώ δεν λείπει και το κωμικό στοιχείο. 

Δείτε τo βίντεο από τα γυρίσματα του Maestro:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ