TV + Series

Στο Πήλιο τα γυρίσματα του «The Castaways» με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ

Στη χώρα μας τα σκηνικά της φιλόδοξης τηλεοπτικής παραγωγής του BBC και της Paramount

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέισον Στέιθαμ: Στο Πήλιο για τα γυρίσματα του «The Castaways» - Η τηλεοπτική σειρά αποτελεί παραγωγή του BBC - Αεροπλάνο τοποθετήθηκε στο δάσος της Ανάληψης.
Στο Πήλιο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής «The Castaways», με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ © EPA/Tolga Akmen

Τζέισον Στέιθαμ: Στο Πήλιο για τα γυρίσματα του «The Castaways» - Η τηλεοπτική σειρά αποτελεί παραγωγή του BBC - Αεροπλάνο τοποθετήθηκε στο δάσος της Ανάληψης.

Αύρα Χόλιγουντ πνέει στο ανατολικό Πήλιο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής τηλεοπτικής σειράς «The Castaways», με πρωταγωνιστή τον βρετανό σταρ Τζέισον Στέιθαμ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του gegonota.news, πολλά σημεία του Πηλίου έχουν μετατραπεί σε υπαίθρια στούντιο για τις ανάγκες της συμπαραγωγής του BBC της Paramount.

Στα ειδικά location που διαμορφώθηκαν στο Πήλιο, εκτυλίσσονται οι σκηνές της σειράς με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Στέϊθαμ, Σέρινταν Σμιθ, Σελίν Μπάκινς.

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Λούσι Κλαρκ, με θέμα ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει τοποθετηθεί στο δάσος της Ανάληψης, μεταξύ Ζαγοράς και Χορευτού, ένα αεροπλάνο σε πραγματικές διαστάσεις, το οποίο σύμφωνα με το σενάριο έχει συντριβεί στην περιοχή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctxmt6nbyozd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ