TV + Series

To Black Mirror επιστρέφει με το πρώτο teaser για την 6η σεζόν

Στο Netflix τον Ιούνιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία από το εξώφυλλο της σειράς Black Mirror.

Black Mirror: Ο 6ος κύκλος της δυστοπικής σειράς επιστρέφει τον Ιούνιο και θα είναι γεμάτος από γνωστούς ηθοποιούς

Όλα είναι έτοιμα για την έκτη σεζόν του Black Mirror η οποία θα προβληθεί στο Netflix τον Ιούνιο, με το πρώτο teaser trailer να κυκλοφορεί.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο νέος κύκλος της δυστοπικής σειράς θα είναι γεμάτος από γνωστούς αστέρες, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, ο Άαρον Πολ του Breaking Bad, ο Τζος Χάρτνετ, η Κέιτ Μάρα, ο Μάικλ Σέρα, η Ζάζι Μπιτζ και άλλοι.

Black Mirror: Season 6 | Official Teaser | Netflix

Στο teaser ακούγεται μια διασκευή του «I Don't Want to Set the World on Fire». Μερικές από τις σκηνές περιλαμβάνουν μια μαζορέτα που παθαίνει νευρικό κλονισμό, ένα πλήρωμα διαστημοπλοίου που έρχεται αντιμέτωπο με έναν ξαφνικό κίνδυνο και ένα σπίτι που καίγεται.

Tι δήλωσε ο δημιουργός της σειράς ενόψει της νέας σεζόν

«Πάντα ένιωθα ότι το Black Mirror θα πρέπει να περιλαμβάνει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσει συνεχώς τον κόσμο και εμένα τον ίδιο. Αλλιώς ποιο είναι το νόημα;» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς ,Τσάρλι Μπρούκερ, Brooker στον επίσημο ιστότοπο του Netflix.

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι «θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και θα μπορεί να συνεχίσει να επανεφευρίσκει τον εαυτό της», ενώ ανέφερε ότι ξεκίνησε να γράφει το Black Mirror «ανατρέποντας κάποιες από τις δικές μου βασικές υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω».

«Κατά συνέπεια, αυτή τη φορά, μαζί με μερικά από τα γνωστά στοιχεία του Black Mirror, έχουμε επίσης μερικά νέα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων κάποιων που είχα ορκιστεί προηγουμένως ότι η σειρά δεν θα έκανε ποτέ, για να διευρύνουμε τις παραμέτρους του τι είναι ένα επεισόδιο του Black Mirror". Οι ιστορίες εξακολουθούν όλες να έχουν ύφος Black Mirror, αλλά με μερικές τρελές διακυμάνσεις και περισσότερη ποικιλία από ποτέ άλλοτε», συνέχισε ο Μπρούκερ.

Παράλληλα, εξήρε το απίστευτο καστ των σκηνοθετών και των ηθοποιών που συμμετέχουν στη σειρά.

Τέλος, ο δημιουργός του Black Mirror δήλωσε ότι ανυπομονεί ο κόσμος να κάνει bingewatch τον νέο κύκλο της σειράς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ