TV + Series

Ο Γιουτζίν Λέβι εξερευνά τον κόσμο για να νικήσει τους φόβους του

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός του «Schitt's Creek» ταξιδεύει στον Αρκτικό Κύκλο, το Τόκιο, τη Νότια Αφρική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιουτζίν Λέβι εξερευνά τον κόσμο μέσα από το Apple TV+, στη νέα σειρά The Reluctant Traveler - Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.
Ο Γιουτζίν Λέβι εξερευνά τον κόσμο σε νέα ταξιδιωτική σειρά © Apple TV+

Ο Γιουτζίν Λέβι εξερευνά τον κόσμο μέσα από το Apple TV+, στη νέα σειρά «The Reluctant Traveler» - Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να αφήσουν την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους. Ο βραβευμένος με Emmy σταρ του Schitt's Creek, Γιουτζίν Λέβι σίγουρα αισθάνεται έτσι, αλλά θα ξεφύγει από τη ζώνη άνεσής του για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, «The Reluctant Traveler» στο Apple TV+.

Το νέο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα εδώ και λίγες ώρες, δείχνει τον Λέβι σε ένα παγκόσμιο ταξίδι ζωής, να μετακινείται τις παγωνιές του Αρκτικού Κύκλου στις ειδυλλιακές Μαλδίβες, καθώς και σε πολλά άλλα μέρη, επιδιώκοντας να γνωρίσει τον κόσμο στο σύνολό του, αλλά να αντιμετωπίσει κάποιους από τους μακροχρόνιους φόβους του.

Ο βραβευμένος ηθοποιός ελπίζει ότι η εξερεύνηση του κόσμου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του, που ποτέ δεν ήξερε ότι μπορούσε να υπάρξει.

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Λέβι να στέκεται σε ένα από τα πιο ακραία περιβάλλοντα του κόσμου – τον Αρκτικό Κύκλο.

The Reluctant Traveler — Official Trailer | Apple TV+

The Reluctant Traveler: Ένα docuseries για τη χαρά και την περιπέτεια του ταξιδιού

Δηλωμένος σπιτόγατος, ο Λέβι δεν επισκέπτεται απλώς νέα μέρη στη σειρά του Apple TV+. Απολαμβάνει επίσης τα καλύτερα ξενοδοχεία σε κάθε περιοχή που επισκέπτεται, εξερευνά τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες και δοκιμάζει νέα πράγματα, που είναι ιδιαίτερα τρομακτικά για έναν νεοφερμένο ταξιδιώτη.

Είτε αυτό σημαίνει να εποπτεύει έναν αγώνα πάλης σούμο στο Τόκιο, να πετάει με ελικόπτερο στη Γιούτα, να κάνει βαρκάδα στη Λισαβόνα, να ψαρεύει στον πάγο στη Φινλανδία ή να φτάνει το χέρι του μέχρι τον πισινό ενός ελέφαντα, η καρδιά και η ιδιοσυγκρασία του θα δοκιμαστούν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το «The Reluctant Traveler» έχει επίσης δημιουργηθεί για να είναι μια θετική, αναζωογονητική σειρά για τη χαρά των όμορφων πραγμάτων γύρω μας. Το τέλος του τρέιλερ απεικονίζει τον Λέβι να αναλογίζεται το ταξίδι του, λέγοντας: «Είναι για το τι είναι πραγματικά σημαντικό – τη φύση, την οικογένεια, τους φίλους που γνώρισα».

Ο Λέβι δεν ταξίδεψε απλά για το νέο του docuseries στο Apple TV+. Είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον δύο φορές υποψήφιο για BAFTA Ντέιβιντ Μπρίντλεϊ.

Το «The Reluctant Traveler» είναι νέο έδαφος για τον 76χρονο ηθοποιό, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στον κινηματογράφο και την τηλεοπτική κωμωδία, όπως τα «A Mighty Wind», το «American Pie» και το «Schitt's Creek».

Το The Reluctant Traveler κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 24 Φεβρουαρίου.

(Με πληροφορίες του Collider)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ