TV + Series

Amazon: «Διαζύγιο» με τον Τζέρεμι Κλάρκσον μετά τον σάλο για τα σχόλια κατά της Μέγκαν Μάρκλ

Παρουσίαζε δυο εκπομπές στην συνδρομητική πλατφόρμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απίστευτο σχόλιο του Βρετανού δημοσιογράφου, Τζέρεμι Κλάρκσον, για την Μέγκαν Μαρκλ: «Γυμνή και να της πετάνε σκ@@@»!
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον © Karwai Tang/WireImage/Ideal Image

Amazon: «Διαζύγιο» με τον Τζέρεμι Κλάρκσον μετά τον σάλο για τα σχόλια κατά της Μέγκαν Μάρκλ

Η Amazon Prime Video φέρεται να πηγαίνει σε «διαζύγιό» της με την εκπομπή «The Grand Tour», μετά τα σχόλια του παρουσιαστή Τζέρεμι Κλάρκσον για την Δούκισσα του Sussex, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το περιοδικό Variety αναφέρει αποκλειστικά ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η Amazon Prime Video θα διακόψει τη συνεργασία της με τον Βρετανό παρουσιαστή, αφού κυκλοφορήσουν τα επεισόδια του «The Grand Tour» και του «Clarkson's Farm που έχουν ήδη γυριστεί. Η πρώτη εκπομπή θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024 μετά από τέσσερα νέα επεισόδια, ενώ η δεύτερη θα δει τους τίτλους τέλους της μετά την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν, επίσης το 2024.

Η εταιρεία παραγωγής αρνήθηκε να σχολιάσει το ρεπορτάζ του Variety, ενώ η συνέντευξη τύπου για την προώθηση της νέας σεζόν του Clarkson's Farm, που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Ιανουαρίου, ακυρώθηκε. 

Τη Δευτέρα, ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Top Gear» πόσταρε μια μακροσκελή δήλωση στο Instagram υποστηρίζοντας ότι έστειλε μέιλ τόσο στη Μέγκαν όσο και στον Χάρι την ημέρα των Χριστουγέννων για να πει ότι η γλώσσα του στη στήλη ήταν «επαίσχυντη» και ότι «λυπόταν βαθύτατα».

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ως απάντηση στην ανάρτηση του Κλάρκσον στο Instagram, αναφέρει ότι έγραψε μόνο στον πρίγκιπα Χάρι, όχι στη σύζυγό του. Η δήλωση αμφισβητεί επίσης τη δικαιολογία του Κλάρκσον ότι έγραψε την προσβλητική στήλη με «βιασύνη» και ανέφερε την «τακτική του να γράφει άρθρα που διαδίδουν ρητορική μίσους, επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας και μισογυνισμό».
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ