TV + Series

Μαγνητίζει το Maestro στο Netflix - Στην κορυφή των trends σε Ελλάδα και Κύπρο

Πότε και πώς θα προβληθεί στον υπόλοιπο κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Maestro»
Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Maestro» © Netflix

Maestro στο Netflix - Στο Νο1 των trends σε Ελλάδα και Κύπρο η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πρωταγωνίστρια την Κλέλια Ανδριολάτου

Τo Maestro, η σειρά που σκηνοθετεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει κατακτήσει το «Netflix». Το Maestro είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στον κατάλογο του Netflix και από τις πρώτες ημέρες κέρδισε τους συνδρομητές τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Η τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στο Νο1 των trends, με τα views να αυξάνονται καθημερινά, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να προβληθεί η σειρά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, καθώς μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 είναι διαθέσιμη μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ήδη, το «Maestro» έχει ντουμπλαριστεί σε ισπανικά και τουρκικά, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα social.

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου. Τη σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής. Ο διεθνής τίτλος θα είναι Maestro in Blue και κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως περίπου τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο… ανυπομονώ!» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Αποθέωση στο Twitter για το Maestro στο Netflix

Σημειώνεται ότι το Twitter αποθέωσε το φινάλε του α’ κύκλου, με τη δεύτερη σεζόν να αναμένεται με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τα ανοικτά μέτωπα στην αφήγηση είναι πολλά.

«Έχει μέλλον αυτή η ιστορία» δήλωσε η Χάρις Αλεξίου για το «Maestro».

Foss Productions | "Maestro" | Trailer

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τη συνέντευξη που έδωσε στην Athens Voice η Κλέλια Ανδριολάτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ