TV + Series

Maestro: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά μετά το μεγάλο φινάλε του α' κύκλου

«Έχει μέλλον αυτή η ιστορία», γράφει η Χάρις Αλεξίου

62224-137655.jpg
Newsroom
30’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Maestro: Η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου σε σκηνή του α' κύκλου της σειράς
© Instagram / Maestro TV Series

Maestro: Οι αναρτήσεις «αποχαιρετισμού» του α' κύκλου της σειράς από τους πρωταγωνιστές - Οι σκηνές που ξεχώρισαν

Οι πρωταγωνιστές του Maestro απόλαυσαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο του α' κύκλου της σειράς. Μαζεμένοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είδαν το φινάλε της πρώτης σεζόν και την αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου σε μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές. 

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού το Twitter αποθέωσε για ακόμη μία φορά τις ερμηνείες τους, οι πρωταγωνιστές μοιράστηκαν κάποιες από τις αγαπημένες τους σκηνές στα social media, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό όσων έζησαν στα γυρίσματα του α' κύκλου.

Η Χάρις Αλεξίου ανάρτησε μία ξεχωριστή στιγμή από την ερμηνεία του τραγουδιού της «Προσευχή» και έγραψε: «Τίποτα δεν τελειώνει… Έχει μέλλον αυτή η ιστορία… όλοι έχουν!»

Στη δική του ανάρτηση, ο Ορέστης Χαλκιάς μεταφέρει τους στίχους ενός τραγουδιού που ερμήνευσε στη σειρά. «Ένα θαύμα ήταν αυτό που ζήσαμε. Ένα θαύμα ήταν αυτή η συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους. Ένα θαύμα είναι ο έρωτας. Ένα θαύμα είναι ο άνθρωπος όταν θέλει. Σας το τραγουδώ». 

Ο Γιάννης Μπένος έδωσε στη δημοσιότητα μία σκηνή από τα γυρίσματα από τη σκηνή του φιλιού μεταξύ των πρωταγωνιστών και έγραψε: «Αν σας θυμώνει ένα φιλί και δε βλέπετε το παράλογο αυτής της πρότασης, είστε τυχεροί: ήρθε επιτέλους η εποχή που θα σας μάθει το εύρος της αγάπης». 

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Καβογιάννη, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram αποθέωσε τη Χαρούλα Αλεξίου, για μία ακόμα σπουδαία ερμηνεία της στο Maestro. «Η πιο όμορφη, γλυκιά, ζεστή, γενναιόδωρη αγκαλιά... Χαρούλα μου είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου... σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα και μοναδικά. Είναι τιμή μου που παίζω μαζί σου. Σ' αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός που υποδύεται εξαιρετικά μία κακοποιημένη γυναίκα. 

Η Κλέλια Ανδριολάτου πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν και πάλι στους Παξούς για τη δεύτερη σεζόν του Maestro, το οποίο πλέον βάζει πλώρη για το Netflix. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είχε μοιραστεί στο Instagram μία από τις αγαπημένες της σκηνές. 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μοιραστεί και εκείνος μία από τις σκηνές του στο Maestro. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δραματικές σκηνές της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro συγκλόνισαν τους τηλεθεατές. Η Χάρις Αλεξίου, μετά την προβολή μίας εξ αυτών, αποθέωσε με ανάρτησή της την ηθοποιό. «Μαρία μου θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου».

Διαβάστε όλα τα άρθρα της ATHENS VOICE για το «Maestro»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ