TV + Series

Disney+: Κυκλοφόρησε την πρώτη της ταινία κινουμένων σχεδίων με plus size ηρωίδα (βίντεο)

H ιστορία της Μπιάνκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Disney παρουσίασε την πρώτη plus-size ηρωίδα της – Η ταινία μικρού μήκους θα σας συγκινήσει (trailer)
Reflect © Disney

Η Disney παρουσίασε την πρώτη plus-size ηρωίδα της 

Η Disney κυκλοφόρησε την ταινία κινουμένων σχεδίων «Reflect» με κεντρική ηρωίδα ένα κορίτσι με παραπάνω κιλά, με σκοπό να προωθήσει τη διαφορετικότητα του σώματος.

To «Reflect» ακολουθεί την ιστορία της Μπιάνκα, μιας νεαρής υπέρβαρης μπαλαρίνας που «”παλεύει” με το ίδιο της το είδωλο στον καθρέφτη, ξεπερνώντας την αμφιβολία και τον φόβο και διοχετεύοντας προς τα έξω την εσωτερική της δύναμη και χάρη». 

Η έως τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην ταινία υπήρξε αρκετά θετική: «Κάποτε χόρευα κι εγώ και είχα τα ίδια προβλήματα, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω κάτι τέτοιο», έγραψε μία από τους πρώτους θεατές. «Η 16χρονη μου κόρη χρειαζόταν να το δει για να πειστεί να μην σταματήσει το μπαλέτο, όπου ήταν το πιο παχουλό κορίτσι στην τάξη της. 10/10, μπράβο Disney», έγραψε μια γυναίκα.

Το 2014 είχε πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών, με το αίτημα η Disney να δημιουργήσει μια ταινία με το συγκεκριμένο θέμα. Η ταινία «Reflect» σε σκηνοθεσία της Hillary Bradfield, μιας καλλιτέχνιδας που έχει εργαστεί σε ταινίες όπως το Frozen 2 και το Encanto, αποτελεί μέρος της σειράς «πειραματικών» μίνι – ταινιών της Disney και διατίθεται στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

An all-new Short Circuit Experimental Film has arrived! 🩰 🎆 Stream “Reflect” and all the Short Circuit Experimental Films by Walt Disney Animation Studios artists now on #DisneyPlus.

Posted by Disney+ on Wednesday, September 14, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ