TV + Series

Οι πρώτες εικόνες από το «Ανοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο»

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ακρόπολη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ακρόπολη © Instagram

Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες για το «Ανοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες εικόνες για το «Ανοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το Disney+ κυκλοφόρησε το trailer, τo poster και εικόνες από την ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» του Ακίν Ομοτόσο, που γυρίστηκε στην Αθήνα και είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Η ταινία αφορά τον ερχομό του Τσαρλς και της Βέρας Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα μαζί με τα πέντε παιδιά τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη χώρα μας προσπαθώντας να τα βγάλουν πέρα.

disney_rise_2.jpg

disney_rise_3.jpg

Ακόμα, το σενάριο αφορά την ενασχόληση των παιδιών με το μπάσκετ σε τοπική ομάδα της Αθήνας. Αν και άργησαν να ξεκινήσουν το άθλημα, ανακάλυψαν τις μοναδικές τους ικανότητες στο γήπεδο και δούλεψαν σκληρά για να γίνουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης, μαζί με τον αδελφό τους, Κώστα. Με τη βοήθεια ενός ατζέντη, ο Γιάννης μπήκε στο ΝΒΑ Draft το 2013, σε μια απίθανη προοπτική, που θα άλλαζε όχι μόνο τη ζωή του αλλά τη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του. Από εκεί, ακολούθησαν δύο πρωταθλήματα για τα τρία αδέρφια, το ένα για τους Lakers του Κώστα Αντετοκούνμπο και το άλλο για τους Bucks των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+, 10 μέρες μετά από το λανσάρισμά της πλατφόρμας και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ