TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο

Η τρίτη σεζόν του «How to sell drugs online» συγκεντρώνει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Νέτφλιξ έρχεται τον μήνα Ιούλιο μαζί με ένα πλήθος σειρών και ταινιών για το καλοκαίρι
© Netflix

Οδηγός: Οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές, τα ντοκιμαντέρ και τα animation που έρχονται στο Netflix για τον μήνα Ιούλιο

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά στις ζωές του κόσμου και οι διακοπές πολλών να έχουν επίσημα ξεκινήσει, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το Netflix σταμάτησε να μας προτείνει διάφορες ταινίες και σειρές που μπορούν να κάνουν πάταγο. Ο Ιούλιος αναμένεται και αυτός καυτός με πολλές ενδιαφέροντα πρότζεκτ να είναι έτοιμα προς κυκλοφορία στην διάσημη στρίμινγκ πλατφόρμα. «Atypical», «How to sell drugs online», «Outer Banks» είναι μερικές από τις σειρές που ξεχωρίζουν αυτόν τον μήνα ενώ παράλληλα «The last Mercenary», «Blood Red Sky» και η τριλογία «Fear Street» αποτελούν τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες. 

Έρχονται στο Netflix Ελλάδας | Ιούλιος 2021

Πρωτότυπες Σειρές

Γενία 56Κ (Generation 56)

Το Netflix είχε αρκετό καιρό να μας φέρει μια φρέσκια κωμική σειρά και μάλιστα ξενόγλωσση. Στην Ιταλία των late 90s φτάνει επιτέλους το γρήγορο και εξελιγμένο ίντερνετ, φέρνοντας κοντά τους Ντάνιελ, Ματίλντα, Λούκα και Σάντρο. Μετά από είκοσι χρόνια που πέρασαν χωρίς να μιλάνε, ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου είναι ικανός να τους ξαναφέρει σε επαφή φανερώνοντας ταυτόχρονα πως οι εποχές αλλάζουν όχι όμως και τα συναισθήματα. Ιταλική παραγωγή με φρέσκο σενάριο και ιδέες έρχεται δυναμικά στην πλατφόρμα από 1η Ιουλίου.

Generation 56k | Official Trailer | Netflix

Νεαροί γαλαζοαίματοι (Young Royals)

Ακόμα μία ξενόγλωσση παραγωγή που αναμένεται να κάνει αίσθηση αυτόν τον μήνα στην διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα. Το «Young Royals» πρόκειται για μια σουηδική παραγωγή και εξιστορεί την ζωή του νεαρού πρίγκηπα Βίλχεμ από όταν γράφτηκε σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Εκεί θα ανακαλύψει πως το να ισορροπήσει τον έρωτα και το καθήκον είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Μια σειρά που αναμέναται με τεράστιο ενδιαφέρον από κοινό, κριτικούς και τον πολλά υποσχόμενο Έντβιν Ράιντινγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο Netflix από την 1η Ιουλίου.

Θανάσιμο δίδυμο (Mortel)

Το «Mortel» μετά από μία πρώτη σεζόν που άφησε πολλές υποσχέσεις επανέρχεται με μία ακόμη για τους λάτρεις του μεταφυσικού. Η γαλλικλη παραγωγή  έχει μεγάλο fanbase που περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Τρεις μαθητές αποκτούν υπερδυνάμεις και ενώ αρχικά θέλουν να κάνουν την διαφορά προς το καλύτερο, σύντομα φαίνεται να κάνουν κατάχρηση των νέων ικανοτήτων τους. Το story είναι άκρως ενδιαφέρον, ειδικότερα για εκείνους που λείπει πάρα πολύ από την ζωή τους η σειρά Supernatural. Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο στις 2 Ιουλίου.

Νέτφλιξ: Η λίστα με τις καλύτερες ταινίες και σειρές για την διάσημη πλατφόρμα για τον μήνα Ιούλιο
© IMDb

Άτυπος (Atypical)

Η τέταρτη σεζόν για μία από τις πιο επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές είναι γεγονός. Η ιστορία ακολουθεί τον Σαμ, έναν 18χρονο με αυτισμό. Ο Σαμ αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να βρει μία σύντροφο και το γεγονός αυτό κάνει την μητέρα του να περάσει την δική της κρίση την ώρα που ο γιος της αναζητεί περισσότερο χώρο για ανεξαρτησία. Μια εξαιρετική σειρά που συνδυάζει το δράμα με την κωμωδία, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα με τον πιο γλυκό τρόπο. Παράλληλα υποσχέται ότι οι ερμηνείες των Κιρ Γκίλχριστ και Τζένιφερ Λέι είναι ικανές να καθηλώσουν. Στις 9 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.

Atypical Season 4 | Official Trailer | Netflix

Η πόλη δίπλα στο ποτάμι (Virgin River)

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της διαδικτυακής στρίμινγκ πλατφόρφμας. Πλέον έχει φτάσει αισίως στην τρίτη της σεζόν και κερδίζει όλο και περισσότερους ακόλουθους. Μια έμπειρη νοσοκόμα από το Λος Άντζελες, η Μελίντα, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της και απαντάει θετικά σε μια αγγελία για εργασία στην απομακρυσμένη περιοχή Virgin River. Θα δυσκολευτεί πολυ στην προσαρμογή της όμως εκεί θα γνωρίσει τον Τζακ. Στην τρίτο κύκλο αναμένεται και οι δυο τους να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν αρκετά προβλήματα που αφορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Βασίζεται σε ωμόνυμο βιβλίο από την Ρόμπιν Καρ, διαθέτει ένα μαγευτικό σκηνικό που εκτυλίσσεται η πλοκή και τους Αλεξάντρα Μπρέκεριτζ, Μάρτιν Χέντερσον να φτιάχνουν ένα δίδυμο με τρομερή χημεία.  Στις 9 Ιουλίου η τρίτη σεζόν.

Βιοχάκερ (Biohackers)

Η σειρά γερμανικής παραγωγής έχει την δεύτερη σεζόν της. Μάλιστα ο πρώτος κύκλος έμεινε για πολλές μέρες στο τοπ 10 της πλατφόρμας. Η Μία εισέρχεται στην Ιατρική σχολή και κύριο μέλημα της είναι να έρθει κοντά με την διάσημη βιολόγο Λόρενζ. Τα κίνητρα της όμως δεν είναι ξεκάθαρα και ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται στην σχέση της με την διάσημη βιολόγο. Υπόσχεται συνεχείς ανατροπές και ενδιαφέρον σενάριο που προχωράει αρκετά γρήγορα. Αναμένεται στις 9 Ιουλίου.

Εγώ ποτέ (Never have I Ever)

Η παραγωγή του Νέτφλιξ επιστρέφει με δεύτερη σεζόν και συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ζωή της Ντέβι, μιας Ινδής νεαρής στην Αμερική η οποία αντιμετωπίζει τα απλά καθημερινά προβλήματα της ηλικίας της. Το ενδιαφέρον κομμάτι του «Never have I ever» είναι πως αποτελεί μία έμπνευση από την ζωή της ίδιας της παραγωγού της σειράς, Μίντυ Κάλινγκ. Το πρότζεκτ καταφέρνει να δημιουργήσει τον θεατή μια νοστλαγία για τα χρόνια που πήγαινε σχολείο. Το βασικό στοιχείο είναι η φιλία με διάφορα καθημερινά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουν στην ζωή τους. Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου.

Sky Rojo

Οι παραγωγοί του «La casa de Papel» παρουσιάζουν την δεύτερη σεζόν από το έτερο δημιούργημα τους. Το «Sky Rojo» ακολουθεί τα βήματα της Τέλειας Ληστείας. Η ιστορία αφορά τις Τζίνα, Κόραλ και Γουέντι οι οποίες προσπαθούν να ξεφύγουν από την παλιά τους ζωή και να ελευθερωθούν. Η πλοκή είναι γρήγορη, ψυχαγωγεί και το cast των Βερόνικα Σάντσεζ, Λάλι Εσπόσιτο και Γιάνι Πράδο αφήνει το στίγμα του στην σειρά. Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή του Μιγκέλ Σιλβέστρ ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός από την σειρά «Sense 8». Στις 29 Ιουλίου ο δεύτερος κύκλος διαθέσιμος στο Netflix.

Sky Rojo 2 | Official Trailer | Netflix

Πως να πουλήσεις ναρκωτικά online (How to sell drugs online)

Μία από τις καλύτερες σειρές που μπορεί να βρει κάποιος αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα, έρχεται με την τρίτη της σεζόν. Η ιστορία ενός νεαρού, ο οποίος στην προσπάθεια του να κερδίσει πίσω την κοπέλα του, αποφασίζει να ξεκίνησει με έναν φίλο του την μεγαλύτερη διαδικτυακή ιστοσελίδα για αγορα ναρκωτικών. Η σειρά δεν ήρθε με τυμπανοκορυσίες όμως κατάφερε να αποτελέσει παγκόσμια επιτυχία. Το δίδυμο των Μουντ (Μόριτζ) και Καμπερίδης (Λένι) κλέβει την παράσταση. Η γερμανική παραγωγή μαγνητίζει το ενδιαφέρον εκατομμύρια τηλεθεατών ανά τον κόσμο και μέσα στον Ιούλιο θα ανακοινωθεί η πρεμιέρα της. Αυτή θα βρει τον Λένι να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που θα αναγκάσει τους εμπλεκόμενους να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη.

Το Νέτφλιξ ανακοίνωσε τις σειρές και τις ταινίες που θα έχει διαθέσιμες για τον μήνα Ιούλιο
© IMDb

The Snitch Cartel: Origins

Η νέα σειρά που θα κάνει την πρεμιέρα της αυτόν τον μήνα, ακολουθεί την ζωή δύο αδερφών στο Κάλι της Κολομβίας οι οποίοι θέλουν να γίνουν οι μεγαλύτεροι έμποροι ναρκωτικών των 70s και 80s. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Αντρές Λόπεζ από το 2008 και θα βρίσκεται στην πλατφόρμα στις 28 Ιουλίου.

Glow up

Ένα διαφορετικό διαγωνιστικό σόου αναμένεται στο Netflix αυτό τον μήνα με την τρίτη του σεζόν. Μια ομάδα απο φιλόδοξους μακιγιέρ έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά απο δοκιμασίες που περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά χρώματα και διαφορετικές κλίμακες δυσκολίας. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν ως αποκλειστικό στόχο να κάνουν μια μεγάλη καριέρα στον χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς. Πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου.

Outter Banks

Το «Outter Banks» έκανε πάταγο όταν βγήκε για πρώτη φορά πριν έναν χρόνο και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στον δεύτερο κύκλο. Η παρεά που κατά λάθος έπεσε πάνω σε έναν χάρτη θησαυρού είναι έτοιμη για τις νέες περιπέτειες που θα ξεπροβάλλουν στον δρόμο της. Ιδανικό για να το δει κάποιος το καλοκαίρι καθώς φέρνει τον τηλεθεατή  μπροστά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η τετράδα των πρωταγωνιστών δείχνει να έχει ένα τρομερό δέσιμο που βγαίνει στην οθόνη αβίαστα, κάνοντας την σειρά μια καλή επιλογή για όλους στις 30 Ιουλίου που είναι η πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Το Νέτφλιξ έβγαλε στην δημοσιότητα τις παραγωγές της για τον μήνα Ιούλιο
© IMDb

Πρωτότυπες Ταινίες

Οδός Τρόμου Μέρος 1: 1994 (Fear Street  Part 1: 1994)

Το νέο και άκρως ενδιαφέρον πρότζεκτ του Netflix ακούει στο όνομα «Fear Street». Πρόκειται για μία τριλογία τρόμου και μυστηρίου. Στο πρώτο από τα τρία μέρη, μια παρέα νεαρών από την πόλη του Σέϊτισαιντ έρχονται σε επαφή με ένα αρχαίο κακό που τρομοκρατεί την πόλη τους για πάνω από 300 χρόνια. Η ιστορία είναι βασισμένη στα ομώνυμα μυθιστορήματα από τον Ρόμπερτ Στάιν. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις 2 Ιουλίου.

FEAR STREET | A Film Trilogy Event | Official Trailer | Netflix

Πως έγινα υπερήρωας (How I became a superhero)

Σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από σούπερ ήρωες, δύο ντετέκτιβ καλούνται να τα βάλουν με τους κακούς και να ανακαλύψυν ποιο είναι το ναρκωτικό που δίνει στον απλό κόσμο σούπερ δυνάμεις. Μια γαλλική παραγωγή με δράση και μία συνταγή που συνήθως δεν αποτυγχάνει. Γυρισμένη στο Παρίσι που πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον για το πως θα αποτυπωθεί on screen. Κυκλοφορεί στις 9 Ιουλίου.

Οδός Τρόμου Μέρος 2: 1978 (Fear Street Part 2: 1978)

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας που θα κυκλοφορήσει στον Νέτφλιξ αποτελεί η ταινία «Fear Street:1978». Η πόλη του Σέϊντισαιντ βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο, με έναν μανιακό δολοφόνο να τρομοκρατεί τους κατοίκους της μετατρέποντας ενα διασκεδαστικό καλοκαίρι σε μια συνεχή μάχη για επιβίωση. Το πιο αξιόπροσεκτο κομμάτι αυτού του πρότζεκτ είναι πως η δράση εκτυλίσσεται πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο. Υπόσχεται πως θα κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή αμείωτο με μία ακόμα μίξη τρόμου με μπόλικο μυστήριο. Θα μπορεί κάποιος να το δει στις 9 Ιουλίου.

Μια κλασική ιστορία τρόμου (A classic horror story)

Φαίνεται πως η πλατφόρμα έχει επενδύσει αυτό τον μήνα στις ταινίες horror. Από τον τίτλο φαίνεται να μαζεύει όλα τα κλισέ που μπορεί να αφορούν τις ταινίες τρόμου αλλά η ταινία Ιταλικής παραγωγής ελπίζει να διαφέρει. Μερικοί άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι ταξιδεύουν στην περιοχή της Νότιας Ιταλίας μέχρι που θα εγκλωβιστούν σε ένα δάσος και εκεί θα βρεθούν να παλεύουν για την ζωή τους. Με βάση το τρέιλερ είναι δεδομένο πως η ένταση δεν θα λείπει ούτε στο ελάχιστο. Διαθέσιμο για στρίμινγκ από τις 14 Ιουλίου.

Εκείνο το καλοκαίρι (Last summer)

Μια ταινία που πραγματικά μυρίζει καλοκαίρι έρχεται αυτόν τον μήνα στο Νέτφλιξ. O 16χρονος Ντένιζ  αναζητά την ζεστασιά ενός παιδικού έρωτα και φέρεται μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η ταινία έρχεται από την Τουρκία και μυρίζει καλοκαίρι σε όλες τις εκφάνσεις της. Η πλατφόρμα επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ποικιλία της σε διαφορετικές κουλτούρες. Διαθέσιμο στις 9 Ιουλίου.

Οδός Τρόμου Μέρος 3: 166 (Fear Street Part 3: 1666)

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας «Fear Street» μας ταξιδεύει στο μακρινό 1666. Στο τρίτο κομμάτι της ιστορίας θα γίνουν γνωστές και οι τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την κατάρα που υπάρχει στην πόλη Σέϊντισάιντ. Ο κόσμος του 1666 κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά αλλά και το κλειδί για το μέλλον ολόκληρης της πόλης. Θα μπορείτε να δείτε το τελευταίο μέρος στις 16 Ιουλίου.

Οδηγός για την τέλεια οικογένεια (The guide to the perfect family)

Ακόμα μια ξενόγλωσση παραγωγή έρχεται στο Netflix για τον Ιούλιο. Η ταινία πραγματεύεται τις προσπάθειες δύο γονιών να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κάτω από την πίεση για επιτυχία, κοινωνική αναγνώριση και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αφορά αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την σύγχρονη οικογένεια και την ανατροφή των παιδιών. Θα είναι διαθέσιμο για προβολή στις 14 Ιουλίου.

Ματωμένος Ουρανός (Blood red sky)

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της πλατφόρμας για τον Ιούλιο. Το «Blood Red Sky» φαίνεται εκ πρώτης όψεως αρκετά συνηθισμένο σαν story αλλά δεν είναι. Κατά την διάρκεια μιας αεροπειρατείας σε υπερατλαντική πτήση, μια μυστηριώδης άρρωστη γυναίκα που ταξίδευει με τον γιο της, εξαπολύει ένα πάρα πολύ σκοτεινό μυστικό. Η ταινία εγγυάται δράση σε όλη την διάρκεια της και έχει σύμμαχο ένα πάρα πολύ λαμπερό cast. Την πρωταγωνίστρια Πέρι Μπάουμιστερ πλαισιώνουν ο Ντομινίκ Περσέλ, γνωστός για τον ρόλο του στο Prison Break και Γκράχαμ ΜακΤάβις με συμμετοχή σε μία μεγάλη γκάμα από διάσημες ταινίες. Θα είναι διαθέσιμο στις 23 Ιουλίου.

Blood Red Sky | Official Trailer | Netflix

Τσερνόμπιλ 1986 (Chernobyl 1986)

Μια ταινία που έχει να κάνει με την έκρηξη πυρηνικού αντιδραστήρα στην περιοχή του Τσέρνομπιλ, έρχεται αυτόν τον μήνα στο Netflix. Αφού έχει ξαναβρει την χαμένη του αγάπη, ο πυροσβέστης Αλέξει αποσύρεται από την δράση για να ζήσει μία πιο ήρεμη ζωή όμως καλείται να επιστρέψει μετά την καταστροφή που συντελείται στην Ουκρανική πόλη. Έρχεται στις 21 Ιουλίου.

Το τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου (The last letter from your lover)

Το γνωστό βιβλίο της Τζότζο Μόις έρχεται στις οθόνες των τηλεθεατών. Ακολουθεί μια δημοσιόγραφο η οποία μέσω ενός γράμματος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση ενός ζευγαριού την δεκαετία του 60. Η ταινία αφήνει πολλές υποσχέσεις αν αναλογιστεί κάποιος το δυνατό cast που την απαρτίζει, με τους Φελίσιτι Τζόουνς, Κάλουμ Τέρνερ και Σειλίν Γούντλει να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Διαθέσιμο στις 23 Ιουλίου.

Δεν ξεφεύγεις από την αγάπη (Resort to love)

Μία ακόμη ταινία που πάει μαζί με το καλοκαίρι. Η Έρικα είναι μια τραγουδίστρια που έχει μόλις βιώσει έναν σκληρό χωρισμό και πολλές δυσκολίες στην καριέρα της. Θέλει να ξεφύγει αναλαμβάνοντας μια δουλειά σε έναν τουριστικό προορισμό που στο τέλος αποκαλύπτεται πως καλείται να τραγουδήσει στον γάμο του πρώην της. Ενδέχεται να αγαπηθεί πολύ από τους φαν του συγκεκριμένου είδους με την Κριστίνα Μίλιαν να είναι η πρωταγωνίστρια. Έρχεται στις 29 Ιουλίου.

Ο τελευταίος μισθοφόρος (The Last Mercenary)

Ο μήνας σε ότι έχει να κάνει με τις ταινίες κλείνει με τον πιο δυνατό τρόπο. Το «The Last Mercenary» έρχεται στο Netflix και φέρνει τον διάσημο ηθοποιό ταινιών δράσης, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ξανά στο προσκήνιο. Έπειτα από 25 χρόνια και μια συμφωνία με την Γαλλική Μυστική Υπηρεσία για την προστασία του γιου του, ο πιο διαβόητος πράκτορας αναγκάζεται να επιστρέψει στην δράση. Σίγουρα οι λάτρεις του είδους το περιμένουν εναγωνίως και θα μπορούν να το απολαύσουν στις 30 Ιουλίου.

Πρωτότυπα Ντοκιμαντέρ

Audible: Δύναμη ψυχής (Audible)

Το ντοκιμαντέρ του Netflix «Audible», πηγαίνει το κοινό μια βόλτα προς το Μέριλαντ και μας παρουσιάζει την ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου ενός σχολείου για κωφούς που εδρεύει στην περιοχή. Ακολουθεί τον αθλητή Αμάρε ΜακΕνστρι Χολ και την πορεία της ομάδας του σε μία αήττητη σεζόν την ίδια ώρα που τα στελέχη της πρέπει να ξεπεράσουν την απώλεια ενός πολύ καλού φίλου τους. Ένα πολύ δυνατό ντοκιμαντέρ που δείχνει στον θεατή τις δυσκολίες του να είσαι κωφός σε έναν κόσμο φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνους που έχουν την ακοή τους. Πρεμιέρα την 1η Ιουλίου.

Audible | Official Trailer | Netflix

Cat People

Πόσοι πολλοί και διαφορετικοί είναι εκείνοι που λατρεύουν τις γάτες σαν κατοικίδιο; Το ντοκιμαντέρ Cat People απεικονίζει ιστορίες προσώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για αιλουροειδή. Σίγουρα δεν χάνεται από όσους αγαπάνε τα κατοικίδια, στις 7 Ιουλίου.

Οι τετράποδοι φίλοι μας (Dogs)

Στον αντίποδα, οι λάτρεις των σκυλιών θα έχουν την ευκαιρία να δουν την δεύτερη σεζόν της σειράς νοκιμαντέρ «Dogs». Σε αυτή θα παρουσιαστούν ιστορίες διάφορων ανθρώπων και το πως ένα κατοικίδιο επηρέασε την ζωή τους προς το καλύτερο. Στο Netflix στις  7 Ιουλίου.

Heist: Απίστευτες ληστείες (Heist)

Πολλοί αναρωτιούνται για το πως καταφέρνουν απλοί καθημερινοί άνθρωποι κατορθώνουν να πραγματοποιούν μερικές από τις μεγαλύτερες ληστείες και στο τέλος να ξεφεύγουν. Το «Heist» δείχνει αυτές τις ιστορίες και το τι κρύβεται πίσω από εκείνες στις 14 Ιουλίου.

Εξηγήσεις (Explained)

Σε μια περίοδο που δραματικές αλλαγές συντελούνται καθημερινά στις ζωές εκατομμύρια ανθρώπων, ποτέ κανείς δεν αναρωτιέται για τους λόγους που συμβαίνουν αυτές. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αναμένεται να δώσει μερικές απαντήσεις σε μερικά από τα πιο καυτά ερωτήματα γύρω από την ζωή μαζί με διάσημους αφηγήτες. Με ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16 Ιουλίου.

Οι ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε (The movies that made us)

Τα μπλοκμπάστερ πάντα καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τα βλέμματα του κοινού και των κριτικών ανά τον πλανήτη. Με το «The movies that made us» έρχονται στην επιφάνεια διάφορες άγνωστες ιστορίες από τις παραγωγές πολύ διάσημων ταινιών. Έρχεται στις 23 Ιουλίου.

Μύθος και μεγιστάνας: Τζον Ντελόριαν (Myth and mogul: John Delorian)

Η άνοδος και η πτώση ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους της αυτοκινητοβιομηχανίας εμπεριέχεται μέσα σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Η ζωή του Τζον Ντελόριαν ξεδιπλώνεται μέσα από ακυκλοφόρητο υλικό συνεντεύξεων γυρισμένο από τον Ντι Έι Πένεμπέικερ. Θα είναι διαθέσιμο για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 30 Ιουλίου.

Πρωτότυπες παιδικές ταινίες και σειρές

We the people

Το «We the people» είναι μία animation σειρά σύντομων επεισοδίων που καταφέρνει να ενώνει πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Τζάνελ Μονέ, H.E.R, Άνταμ Λάμπερτ, Μπράντι Κάρλαιλ και πολλούς άλλοι. Μέσα από αυτή το κοινό θα συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για θέματα που αφορούν την υπηκοότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου.

We The People | Official Trailer | Netflix

Ο άνθρωπος του νερού (The Water man)

Το «Water man» αφορά την ιστορία ενός μικρού αγοριού το οποίο στην προσπάθεια του να βοηθήσει την άρρωστη μήτερα του, αναζητά ένα πλάσμα που φημολογείται πως μπορεί να νικήσει τον θάνατο. Μια παιδική ταινία που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των νεαρών θεατών, έχοντας μάλιστα και ένα εξαιρετικό cast αποτελούμενο από τους Ροζάριο Ντόσον και Άλφρεντ Μολίνα. Διαθέσιμο από τις 9 Ιουλίου.

Ρίντλεϊ Τζόουνς: Η προστάτιδα του μουσείου (Ridley Jones)

Το διάσημο παιδικό κινουμένων σχεδίων έρχεται στο Netflix. Αφορά στον χαρακτήρα της Ρίντλεϊ Τζόουνς, την προστάτιδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Μαζί με τους φίλους της πρέπει να φυλάξουν καλά το μυστικό του ότι την νύχτα όλα τα εκθέματα ζωντανεύουν. Στην πλατφόρμα από τις 13 Ιουλίου.

Τζόνι Τέστ (Johnny Test)

Η γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων στριμάρει απο αυτό το καλοκαίρι στο Netflix. Ένα ευρηματικό αγόρι, το σκυλί του και δύο αδελφές που λατρεύουν την επιστήμη είναι ικανοί να φέρουν τα πάνω κάτω. Διαθέσιμο για τους μικρούς φίλους στις 16 Ιουλίου.

Κυνηγοί Τρολ: Το ξύπνημα των Τιτάνων (Trollhunters: Rise of the Titans)

Το Netflix φέρνει αυτό τον μήνα μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων από την εταιρεία παραγωγής Dream Works. Βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία και σε σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, οι ήρωες των «Trollhunters», «3Below» και «Wizards» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον πλανήτη γη από σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να τον καταλάβουν. Η πρεμιέρα αναμένεται με ενδιαφέρον στις 21 Ιουλίου.

Μια ακόμη ευκαιρία: Αντίπαλοι (A second chance: Rivals)

Στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας «Second Chance», η Μάντι, που έχει πλέον μεγαλώσει  επιστρέφει και αυτή τη φορά τραυματίζεται μην μπορώντας να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιa αυτό τον λόγο προσπαθέι να φτιάξει μία ομαδα από ελίτ αθλήτριες που θα μπορέσουν να κατακτήσουν πολλές νικές. Έρχεται στις 23 Ιουλίου.

Mighty Express

Ακόμα μία ταινία κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους της πλατφόρμας. To «Mighty Express» δείχνει πως μία ομάδα τρένων μαζί με τους φίλους τους καταφέρνουν να ξεπερνάνε όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο διάβα τους. Διαθέσιμο από τις 27 Ιουλίου.

Ο κόσμος των Κενταύρων (Centaurworld)

Προσπαθώντας να επιστρέψει στον έμπιστο καβαλάρη του, ένα ατρόμητο άλογο ταξιδεύει σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και κενταύρους που τραγουδάνε. Έρχεται στις 30 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ