TV + Series

Το Netflix παρουσιάζει τη νέα του λειτουργία

Πώς να βλέπετε σειρές και ταινίες μέσω streaming πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H νέα λειτουργία του Netflix επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν σειρές και ταινίες πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους © Pixabay/Tumisu
H νέα λειτουργία του Netflix επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν σειρές και ταινίες πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους © Pixabay/Tumisu

Μια νέα λειτουργία παρουσιάζει το Netflix, ώστε να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν σειρές και ταινίες πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους.

Μια νέα λειτουργία παρουσιάζει το Netflix, κατά την οποία οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά που κατεβάζουν στη συσκευή τους, πριν ολοκληρωθεί η λήψη. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η εταιρεία επιθυμεί να διευκολύνει τους πελάτες της, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, τη συσκευή, τη σύνδεση ή την τοποθεσία τους. 

Η δυνατότητα μερικής λήψης είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε κινητά και tablet Android, ενώ οι δοκιμές σε iOS θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το Netflix - για την ώρα»

Η ανακοίνωση του Netflix για τη νέα streaming λειτουργία του

«Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και οι ταινίες που κατεβάζετε μπορούν να χαρίσουν ψυχαγωγικό τόνο σε κάθε στιγμή. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πόσο απογοητευτικό είναι όταν συνειδητοποιείτε ότι η λήψη σας δεν ολοκληρώθηκε, επειδή το Wi-Fi δεν ήταν αξιόπιστο ή επειδή τα δεδομένα σας εξαντλήθηκαν» γράφει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Netflix, και συνεχίζει:  

«Γι’ αυτό βελτιώσαμε την εμπειρία λήψης του Netflix, για να μπορείτε τώρα να ξεκινάτε να παρακολουθείτε το “Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών” ή το επόμενο επεισόδιο του ”Λουίς Μιγκέλ: Η Σειρά”, ακόμα κι αν η λήψη δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόλις ξαναβρεθείτε σε καλή σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε τη λήψη και να συνεχίσετε να βλέπετε, αποφεύγοντας τα αιφνίδια μηνύματα που σας ειδοποιούν ότι εξαντλήθηκαν τα δεδομένα σας.

Θέλουμε πάντα να διευκολύνουμε τα μέλη μας να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους σειρές ή ταινίες, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, τη συσκευή, τη σύνδεση ή την τοποθεσία τους. Η δυνατότητα μερικής λήψης είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε κινητά και tablet Android, ενώ οι δοκιμές σε iOS θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το Netflix - για την ώρα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ