- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα «προσεχώς» της τηλεόρασης: Alpha
Ήδη δόθηκε μία μικρή μάχη που αφορά στην ώρα μετάδοσης των εκπομπών
Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει την τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι Alpha και γράφει για τις πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.
Η φετινή δεν ήταν μία καλή χρονιά για τον Αlpha. Το πρόγραμμά του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, οι εκπομπές στις οποίες επένδυσε βυθίστηκαν οικονομικά και κάποιες απ’ αυτές τραυμάτισαν το προφίλ του, με αποκορύφωμα το «Battle of the Couples» που με την αξία του παίρνει θέση δίπλα στο «Game of Love» και το «Ζευγάρι της Χρονιάς». Το κανάλι την επόμενη χρονιά επιχειρεί να ξανασυναντήσει το κοινό που το εγκατέλειψε και το πρώτο βήμα είναι η ενδυνάμωση της πρωινής ζώνης με την μετεγγραφή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έρχεται στη Νέα Κηφισιά με τον αέρα της πρωτιάς και μέρος της παρέας της. Το ερώτημα αφορά στο πρόγραμμα που προηγείται. Το «Happy Day» αποδείχτηκε ανθεκτικό, η τηλεθεάσεις του απετέλεσαν διαρκή όαση στην ερημιά, αλλά κινείται πάνω-κάτω στην ίδια θεματολογία με την εκπομπή της Καινούργιου. Φυσικά θα υπάρξει ένας διαμοιρασμός των ιματίων της σόουμπιζ, αλλά κάτι τέτοια συνήθως ξεκινάνε με καλές προθέσεις, αλλά σύντομα αρχίζουν οι διεκδικήσεις του ίδιου τερέν. Ήδη δόθηκε μία μικρή μάχη που αφορά στην ώρα μετάδοσης των εκπομπών. Οι φήμες ήθελαν το «Happy Day» να ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα ώστε να ολοκληρώνεται στις 10:30 οπότε θα παραλαμβάνει την σκυτάλη η νεοφερμένη, αλλά η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν άφησε περιθώρια σχετικής διαπραγμάτευσης. «Θα ξεκινάμε όπως πάντα στις 8 νταν», είπε και έδειχνε αποφασιστική και σίγουρη.
Η ανανέωση στον τομέα των σίριαλ θα είναι ριζική. Τελειώνει το «Έλα στη Θέση μου», πάει και η «Αγγελική» που πλασαρίστηκε σαν νέες «Άγριες Μέλισσες» αλλά δεν τα κατάφερε, παρά τις προβλέψεις και τους επικηδείους συνεχίζεται για όγδοη σεζόν η «Μουρμούρα» και η νέα είσοδος ονομάζεται «Σασμός». Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, περιλαμβάνει βεντέτες -σαν αυτές που θα απασχολήσουν και το Mega-οι οποίες καταλήγουν σε έρωτες, έρωτες που καταλήγουν σε βεντέτες και όσοι είδαν τα γυρίσματα στην Κρήτη μιλούν για σειρά υψηλών προδιαγραφών και αυτή τη φορά μάλλον ισχύει. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Μαρία Πρωτόπαπα και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που ήρθε μεταγραφή από τις «Άγριες Μέλισες», τον Δημήτρη Λάλο και την οικογένεια Τζομπανάκη, δηλαδή την μητέρα Μαρία και τον γιό της Ορφέα Αυγουστίδη.
Στα τηλεπαιχνίδια ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίζει να προσφέρει πλούσια δώρα από την «Τέλεια Απόδραση» που πέρασε τις εξετάσεις, αναμένεται μόνο να καθοριστεί η ζώνη μετάδοσης, με πιθανότερη την παραμονή στο prime time του Σαββατοκύριακου. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, ο όποιος έχει και τα δικαιώματα «Just the Two οf Us», οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τον ίδιο στην παρουσίαση και τον Τρύφωνα Σαμαρά ως καλεσμένο, αυτή τη φορά με το σηματάκι του Αlpha πάνω στο κεφάλι τους. Άστεγο είναι και το «Fame Story» του ίδιου παραγωγού, ο οποίος έχει ανακοινώσει την ενεργή συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και την πιθανή παρουσίαση του από την Ναταλία Γερμανού.
Η Ναταλία Γερμανού θα παραμείνει σταθερή στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, άλλωστε κλείνει τη σεζόν με πολύ καλές επιδόσεις. Στο πάνελ θα υπάρξουν αλλαγές μιά που ο Κώστας Τσουρός σαλπάρει για το Mega όπου τον περιμένει η Ελεονώρα Μελέτη και στη θέση του θα έρθει μάλλον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως έχει να μελετήσει κι άλλες προτάσεις μόλις αποδεσμευθεί από τον ΑΝΤ1.
Το πείραμα του «Bachelor» θα επαναληφθεί και φέτος, οπότε θα ξαναδούμε κορίτσια που θα μαλλιοτραβιούνται διεκδικώντας τον έρωτα του κεντρικού παρουσιαστή, ο οποίος θα τρέφει αισθήματα για όλες, μέχρι που η παραγωγή θα του υποδείξει την πιο κατάλληλη για να βγουν φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα και μετά θα χωρίσουν. Την θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου φέτος πήρε το μοντέλο και ηθοποιός Χάρης Συντζάκης, έγιναν αρκετά γυρίσματα, αλλά μετά οι ιθύνοντες σκέφτηκαν ότι ο Παππάς του Survivor θα παίζει μάλλον καλύτερα και ετοιμάζουν νέα επεισόδια όπου τα κορίτσια τα οποία ερωτεύτηκαν τον Συντζάκη, τώρα θα ερωτευτούν τον Παππά, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε ότι χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νέου του ρόλου. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί ένας τόσο πρόθυμος Bachelor.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτή τη φορά, οι υποψίες του δεν είναι εντελώς αβάσιμες
«Είμαι κι εγώ εδώ έξω και κάνω παραδόσεις μαζί σας», δήλωσε ο Τζον Κρίστιαν Λαβ
...η σειρά για τη ζωή της πολιτικής δυναστείας έχει εξοργίσει τους επιγόνους της
Το τέλος του ηθοποιού μας θύμισε όλες εκείνες τις φορές που η σειρά μας γονάτισε
Η τελική πρόταση ήταν περίπου 63% υψηλότερη από την αρχική
Το βίντεο που προβλήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο
Μια φανταστική ιστορία που καταλήγει σε ένα πρωτότυπο αληθινό μουσείο στην Κωνσταντινούπολη που δημιούργησε ο ίδιος ο Ορχάν Παμούκ
Ή αλλιώς, μια ιστορία για την τοξικότητα του ίντερνετ
Η 3η σεζόν φέρνει την επανένωση της ηθοποιού με τον Τιμ Μπάρτον και την Τζένα Ορτέγκα
Όταν η ορατότητα συναντά την επιθυμία
Με αφορμή τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις των Τζέιμς Βαν ντερ Μπικ και Έρικ Ντέιν
Το HBO επιβεβαιώνει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στην 4η σεζόν - Δείτε τις πρώτες εικόνες από τις επικές μάχες που έρχονται
Στη νέα σειρά συνεντεύξεων του Netflix «Famous Last Words»
Το αφιλτράριστο ποδόσφαιρο των τοπικών πρωταθλημάτων γίνεται τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ
Ο σταρ του Dawson’s Creek μιλούσε ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο πριν φύγει από τη ζωή στα 48 του
Το «κακό» συμβόλαιο που τον ανάγκασε να πουλήσει αναμνηστικά
Η σεναριογράφος Χάιντι Φέρερ αυτοκτόνησε στα 50 της χρόνια το 2021
Ο ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον Ντόσον Λίρι και στις έξι σεζόν της σειράς (1998–2003)
Το «αγόρι» του Dawson’s Creek λύγισε από τον καρκίνο
Ο 61χρονος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Vinnie Jones In The Country»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.