TV + Series

«Τα Φιλαράκια»: Δείτε το επίσημο τρέιλερ του reunion στο HBO Max

Οι έξι πρωταγωνιστές επιστρέφουν σε παλιές συνήθειες και μοιράζονται στιγμές από τα γυρίσματα, με συγκίνηση, χαρά και χειροκροτήματα

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια»
Οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» © NBC

Τα Φιλαράκια: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του reunion που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 27/5 - Δείτε το βίντεο

Μόλις λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού reunion της δημοφιλούς σειράς «Friends». Μετά την κυκλοφορία του πρώτου teaser, τώρα το HBO Max δίνει στη δημοσιότητα το τρέιλερ του σπέσιαλ επεισοδίου που θα προβληθεί στις 27 Μαΐου στην πλατφόρμα.

Mojito

Στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 10 δευτερολέπτων, τα αγαπημένα φιλαράκια βρίσκονται πάλι μαζί: ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι ξαπλώνουν στις δερμάτινες πολυθρόνες όπως θα έκαναν ο Τζόι και ο Τσάντλερ αντίστοιχα, οι πρωταγωνιστές κάθονται στον καναπέ και παίζουν ένα παιχνίδι trivia, τους βλέπουμε να εισέρχονται στα διαμερίσματα που κατοικούσαν οι χαρακτήρες τους και στη συνέχεια όλοι διαβάζουν το σενάριο του επεισοδίου «The One Where Everybody Finds Out», από την πέμπτη σεζόν.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Λίζα Κούντροου μοιράζονται ιστορίες από τα γυρίσματα καθώς και συναισθήματα για το sitcom που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση και στις νεότερες γενιές μέσα από τις πλατφόρμες streaming. Από το κλιπ φυσικά, δεν λείπουν τα δάκρυα συγκίνησης των πρωταγωνιστών, τα χειροκροτήματα, τα γέλια.

Εκτός όμως από τους έξι βασικούς ηθοποιούς, στο τρέιλερ εμφανίζονται (ή ακούγονται) και μερικοί guest stars που δίνουν άλλο τόνο σε αυτό το εγχείρημα που εκατομμύρια θεατών περίμεναν από το 2004 που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι δημιουργοί της σειράς που έκανε πρεμιέρα το 1994 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, Μάρτα Κάουφμαν, Κέβιν Μπράιτ και Ντέιβιντ Κρέιν μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Το «Friends: The Reunion» δεν έχει τη μορφή ενός τηλεοπτικού επεισοδίου. Δεν υπάρχει σενάριο, παρά μόνο συζήτηση και πολλή νοσταλγία. Και στον διάσημο καναπέ θα καθίσουν ονόματα όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Lady Gaga, η Σίντι Κρόφορντ, η Μαλάλα Γιουσαφζάι κ.α. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ