TV + Series

42ο C: Λούλης και Λέχου στη νέα σειρά της COSMOTE TV

Νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου και σενάριο των Σέργιου Κωνσταντινίδη και Κάλλιας Παπαδάκη.

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από τη σειρά σε παραγωγή της COSMOTE TV, «42°C»
© COSMOTE TV

Ο Χρήστος Λούλης και η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά σε παραγωγή της COSMOTE TV, 42°C

Μετά την επιτυχημένη σειρά «Ετερος Εγώ», η COSMOTE TV συνεχίζει με την παραγωγή του ερωτικού-ψυχολογικού θρίλερ «42°C». Πρόκειται για τη νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και σενάριο των Σέργιου Κωνσταντινίδη και Κάλλιας Παπαδάκη που θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το 2021, αποκλειστικά στο κανάλι της COSMOTE. 

Εικόνα από τη σειρά σε παραγωγή της COSMOTE TV, «42°C»
© COSMOTE TV

Στη σειρά, μια δημιουργία της παραγωγού Ναταλύς Δούκα και που ο κύκλος αποτελείται από οκτώ επεισόδια, πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) στον ρόλο του αστυνομικού, που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας, που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α' Ανδρικού Ρόλου - Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), που υποδύεται τον πατριό της Λένας. Επιπλέον, πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά έχουν οι Theo Alexander (True Blood, Digger), ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Μπέτυ Αποστόλου

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της σειράς «42°C» -που αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Οκτωβρίου- πραγματοποιείται στην Κέρκυρα σε ένα ιστορικό αρχοντικό του 16ου αιώνα.

Το καστ της σειράς «42°C» πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλαος Ζεκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Η σειρά «42oC» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την Tanweer Productions.

Συντελεστές

Παραγωγή: COSMOTE TV

Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions, Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου, Creator /Producer: Ναταλύ Δούκα, Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης, Κάλλια Παπαδάκη, Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, ProductionDesigner: Μιχάλης Σαμιώτης, Line Producer: Φένια Κοσοβίτσα, Executive Producer: Διονύσης Σαμιώτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ