TV + Series

You: Νέα πόλη, νέο όνομα, νέος έρωτας και παλιές συνήθειες

Επιστρέφει στις 26 Δεκεμβρίου και το τρέιλερ της σεζόν μόλις κυκλοφόρησε

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
you.jpg
© Netflix

Το νέο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «You», με πρωταγωνιστή τον Penn Badgley

Το «You» υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix την περασμένη χρονιά και όχι τυχαία. Το δράμα-θρίλερ έχει τον Penn Badgley για πρωταγωνιστή, πολύ αγωνία που επεισόδιο με το επεισόδιο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, έναν κεντρικό χαρακτήρα που ανάλογα τη σκηνή καταφέρνει να είναι είτε ο ονειρικός άντρας για κάθε γυναίκα είτε ο χειρότερος εφιάλτης της (κυρίως το δεύτερο) και έναν παράγοντα που μάς κάνει όλους να νιώθουμε εν δυνάμει θύματα ενός «Joe», τα social media και τις υπερβολικά πολλές πληροφορίες για τη ζωή μας που κοινοποιούμε σε αυτά.

Το φινάλε της σειράς, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Caroline Kepnes, μάλλον άφησε πολλούς κοκαλωμένους. Ο ανατριχιαστικός και δολοφονικός Joe όχι μόνο δεν πλήρωσε για τα εγκλήματά του, αλλά έριξε σε άλλους το φταίξιμο για αυτά, δολοφόνησε την πρωταγωνίστρια και συνέχισε τη ζωή του, χωρίς κανένας να τον υποπτεύεται. Βέβαια, αυτό το φινάλε δεν έκανε τόση εντύπωση σε όσους γνώριζαν ότι μία δεύτερη σεζόν έρχεται, οπότε ο Joe χρειαζόταν στην παραγωγή ζωντανός και ελεύθερος.

Τώρα, η νέα σεζόν είναι μόλις μερικές μέρες μακριά και το τρέιλερ της μόλις κυκλοφόρησε. Σε πρώτο πλάνο ο Joe, με το «Creep» των Radiohead να ακούγεται απόλυτα ταιριαστά στο ηχητικό υπόβαθρο. Ο ρόλος του Badgley δεν έχει εγκαταλείψει μόνο τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες, αλλά και την παλιά του ταυτότητα, αφού πλέον συστήνεται ως Will Bettelheim.

Στο τρέιλερ δηλώνει ότι πλέον είναι ένας νέος άνθρωπος, αλλά γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι η μόνη αλλαγή είναι αυτή του ονόματός του. Μόλις γνωρίζει την Love επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Δηλαδή; Την ερωτεύεται κεραυνοβόλα, με φυσικό για εκείνον επόμενο να δημιουργεί σενάρια με αυτήν στο μυαλό του –που αντιλαμβάνεται ως πραγματικότητα-, να την παρακολουθεί και τελικά να κάνει και εκείνη να τον ερωτευτεί.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος σχολιάζει, δεν είναι εύκολο να κάνεις μία νέα αρχή όταν ακόμα σε στοιχειώνει το παρελθόν και οι εκκρεμότητες που άφησες πίσω σου. Αν νομίζετε ότι αναφέρεται στην Beck και στις τύψεις που ίσως νιώθει για τον θάνατό της, τότε κάνετε λάθος. Το παρελθόν που τον στοιχειώνει είναι η Candice, η πρώην του που όλοι θεωρούσαμε νεκρή, μέχρι που στο τελευταίο επεισόδιο έκανε την ολοζώντανη εμφάνισή της. Όχι, ο Joe δεν αποφάσισε να της χαρίσει τη ζωή, απλά όπως μαρτυρά το νέο τρέιλερ, εκείνη κατάφερε να το σκάσει λίγο πριν την δολοφονήσει.

Στο τρέιλερ, πάντως, βλέπουμε και πολύ αίμα. Ο Joe (ή πλέον Will) σίγουρα σκότωσε ξανά. Για να μάθουμε, όμως, ποιον, γιατί και πόσο σύντομα μέσα στη σεζόν, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «You» εδώ:

YOU S2 | Official Trailer | Netflix

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ