TV + Series

Επιστρέφει το Lost;

Τα υπονοούμενα της προέδρου του ABC

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lost
Lost

Έχουν περάσει 9 χρόνια από το φινάλε που δίχασε όσο κανένα άλλο τέλος τηλεοπτικής σειράς. Ο λόγος για το Lost, της επιτυχημένης σειράς του ABC που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.

Τώρα, η πρόεδρος του ABC Κάρεϊ Μπουρκ άφησε το ενδεχόμενο επανεμφάνισης της σειράς ανοιχτό, μιλώντας στο πλαίσιο του «Television Critics Association» την περασμένη Τρίτη, όπου δήλωσε ότι ονειρεύεται ένα «comeback».

«Κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πολύ - είναι μια επανεμφάνιση που θα με ενδιέφερε πολύ να δω», ήταν η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν θα ξαναδούμε ποτέ καινούριο Lost.

Η ίδια διευκρίνισε πάντως πως δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο, καθώς δεν έχει συζητήσει καν το ενδεχόμενο με τον σεναριογράφο Τζέι Τζέι Αμπραμς, που ήταν από τους βασικούς της σειράς. «Κυριολεκτικά σε αυτό το σημείο πρόκειται μόνο για ό,τι ονειρεύομαι όταν πάω να κοιμηθώ τη νύχτα», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Αλλά συχνά αναρωτιέμαι ποια σειρά θα επανέφερα και συχνά η απάντησή μου είναι το Lost - μερικές φορές και το Alias. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας πω προς το παρόν, ίσως και ποτέ. Αλλά θα είχε πλάκα να κάνω μια συζήτηση γι' αυτό». 

Πρόσφατα πάντως, οι δύο συμπαραγωγοί της σειράς Κάρλτον Κιουζ και Ντέιμον Λίντελοφ απέκλεισαν το ενδεχόμενο επανεμφάνισης του Lost. 

Το πρώτο επεισόδιο του «Lost» προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και το τελευταίο τον Μάιο του 2010, έπειτα από 121 επεισόδια. Για όσους δεν το έχουν δει, η σειρά πραγματευόταν την περιπέτεια των διασωθέντων επιβατών της πτήσης 815 της Oceanic Flights από το Σίδνεϊ με προορισμό το Λος Άντζελες, που συνετρίβη σε ένα μυστηριώδες νησί στη μέση του Ωκεανού. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ