TV + Series

Ο Τζανακόπουλος μπήκε στο Greece's Next Top Model

Έκανε τα μαγικά του και εξαφάνισε μια κρίση πανικού

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός. GNTM 2018

Στο Greece's Next Top Model οργάνωσαν φωτογράφιση των διαγωνιζομένων σε πισίνα και τα έκαναν μούσκεμα. Η παίκτρια Σοφία έπαθε κρίση πανικού και της αφιερώθηκε αρκετός χρόνος εκπομπής, με την ίδια να περιγράφει πως της κόπηκε η ανάσα σε τέτοιο σημείο που νόμιζε ότι θα πεθάνει. Στην υπόθεση παρενέβη και η Βίκυ Καγιά. Εξήγησε με σαφήνεια πως η κρίση πανικού οφείλεται σε ένα ατύχημα που η διαγωνιζόμενη είχε στο νερό και μάλιστα παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Θλιβερό τηλεοπτικό θέαμα, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη. Η κριτική επιτροπή απέκλεισε τη Σοφία από τη συνέχεια της εκπομπής διότι έπρεπε μέσα σε ένα λεπτό να κατανικήσει τις φοβίες που την ταλαιπωρούν χρόνια και να βουτήξει με το κεφάλι στην πισίνα! Όπως ήταν φυσικό, σηκώθηκε κύμα διαμαρτυρίας και οργής οπότε κάποιος έπρεπε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Χρέη εκπροσώπου τύπου προσφέρθηκε να εκτελέσει η Βίκυ Καγιά υιοθετώντας εντελώς την τακτική των συναδέλφων της. Ανακοίνωσε ότι όλα βαίνουν καλώς διότι η Σοφία ποτέ δεν έπαθε κρίση πανικού!

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης αρέσκονται γενικότερα να κρύβουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Θεωρούν ότι οι αντίπαλοί τους θα συντριβούν αν υποχρεώσουν τους παρουσιαστές τους να μην αναφέρονται σε ξένα προγράμματα και ότι οι αποτυχίες τους θα γίνουν επιτυχίες όταν σταματήσουν να γράφονται σχετικά σχόλια! Στη συνταγή επιμένουν εδώ και χρόνια, ποτέ δεν έχουν δει αποτελέσματα, αλλά με αυτό έμαθαν να πορεύονται και με αυτό θα συνεχίσουν μέχρι να συντριβούν.

ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΗΣΜΟΝΙΟΥΝΤΑΙ
Η ιδιωτική τηλεόραση τα έχει τα χρονάκια της και της φαίνεται. Θυμίζει τους απόμαχους που όλη τη μέρα αναπολούν τα παλιά και τα παρουσιάζουν τόσο λουστραρισμένα που στο τέλος είναι αγνώριστα. Η ιδιωτική τηλεόραση ζει με την ψευδαίσθηση της «ελληνικής μυθοπλασίας», θεωρώντας πως τα σίριάλ της έχουν γράψει ιστορία, αλλά στην πραγματικότητα αυτά που θυμόμαστε με το ζόρι χρειάζονται τα δάχτυλα των δύο χεριών για να μετρηθούν. Ο λόγος είναι ότι δεν αξίζουν. Αν παρακολουθήσουμε τα περισσότερα από τα φετινά σίριαλ, τα σενάρια, τη σκηνοθεσία και τον τρόπο που παίζουν οι ηθοποιοί, θα καταλάβουμε το γιατί.

ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ

Ποια είναι η λύση για να βελτιωθούν τα φετινά σίριαλ; Να κλείσει το Mega! Μπορεί να φαίνεται παράλογο αλλά τουλάχιστον δύο κανάλια επιδιώκουν την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξαφάνιση του ανταγωνιστή. Προσδοκούν ότι ο θάνατός του θα σημάνει την ανάσταση των δικών τους νεκρών...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Η πρωινή τηλεοπτική ενημέρωση για χρόνια ξεκινούσε στις εφτά το πρωί. Ο ανταγωνισμός έσπρωχνε την ώρα της εκκίνησης όλο και πιο νωρίς, με αποτέλεσμα στις έξι τα ξημερώματα να παλεύουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι και συνεργεία για να διεκδικήσουν την προσοχή των ελάχιστων τηλεθεατών που εκείνη την ώρα έχουν ξυπνήσει και θέλουν να δουν πολιτικούς να πλακώνονται ώστε να ξεκινήσει ωραία η μέρα τους. Σε λίγα εικοσιτετράωρα οι πρωινοί παρουσιαστές θα βάζουν ακόμη νωρίτερα το ξυπνητήρι! Το Οpen αποφάσισε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με πρωινή εκπομπή που θα ξεκινάει στις 5:30 το πρωί και αναμένεται οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν.

ΖΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Το «Σήμερα» του Σκάι κάνει την έκπληξη. Ο Δημήτρης Οικονόμου απελευθερώθηκε και έχοντας δίπλα του την Μαρία Αναστασοπούλου κάνουν μία εκπομπή που αποδεικνύει ότι η σοβαρότητα δεν συνδυάζεται με την γκρίνια και τη βαρεμάρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ