TV + Series

Ένα από τα πιο εμβληματικά βιβλία φαντασίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Εσύ είσαι έτοιμος να θυμηθείς την παιδική σου ηλικία;

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
narnia.jpeg

Ειδοποίησε όλα τα λιοντάρια, τις μάγισσες και τις ντουλάπες που ξέρεις. Ένα από τα αγαπημένα μας μυθιστορήματα φαντασίας, δηλαδή Τα Χρονικά Της Νάρνια έρχεται επισήμως στο Netflix, όπου θα μετατραπεί (μάλλον) σε τηλεοπτική σειρά!

https_2f2fblogs-images.forbes.com2fscottmendelson2ffiles2f20172f042fchronicles_of_narnia_prince_caspian_movie_image_georgie_henley_skandar_keynes_william_moseley_anna_popplewell_ben_barnes_l-1200x675.jpg

Οι εκπρόσωποι του μεγάλου διαδικτυακού καναλιού επιβεβαίωσαν πως τα εφτά βιβλία του C.S. Lewis θα αποτελέσουν το αντικείμενο έμπνευσης για μία εκπληκτική νέα παραγωγή που θα αφήσει τους φανατικούς οπαδούς του παραμυθιού απόλυτα ικανοποιημένους.

Βέβαια ακόμα δεν γνωρίζουμε την μορφή με την οποία η Νάρνια θα μεταφερθεί στις οθόνες των τηλεοράσεών μας (τα laptops εννοούμε) αν και από ότι έχουν αφήσει να εννοηθεί, καλό είναι να μην περιμένουμε το συνηθισμένο «μία ταινία για κάθε βιβλίο» ή μία κλασσική τηλεοπτική σεζόν με συνέχειες σε επεισόδια. Αντιθέτως, το Netflix έχει μιλήσει για «πολλαπλές παραγωγές» των ιστοριών από το σύμπαν της Νάρνια, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τα πάντα από mini series μέχρι και choose your own adventure. Θα χρειαστεί λοιπόν να περιμένουμε και να δούμε.

10.jpg

O Ted Sarandos, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος του Netflix δήλωσε πως χαίρεται ιδιαίτερα για το γεγονός πως το κανάλι θα φιλοξενήσει πολυαγαπημένους χαρακτήρες όπως τον Aslan και τα παιδιά και θα αποτελέσει σπίτι του υπέροχου αυτού κόσμου για τα επόμενα χρόνια.

Έτοιμοι για την ντουλάπα;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.