TV + Series

Το HBO επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας για το τέλος του Game Of Thrones

Θα πέσει κλάμα!

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16806935.jpg
EPA/MAXIM SHIPENKOV

Το είχαμε συνειδητοποιήσει από τον πρώτο κύκλο του Game of Thrones: κάθε φορά που συμπαθούσαμε έναν ήρωα, οι σεναριογράφοι φρόντιζαν να τον πεθάνουν! Στον τελευταίο κύκλο της σειράς, που αναμένεται στις 19 Απριλίου του 2019, ωστόσο φαίνεται ότι ξεκληρίζεται το σύμπαν! Υψηλόβαθμα στελέχη του HBO υπόσχονται στους φαν της σειράς ότι το φινάλε δεν θα τους απογοητεύσει αλλά και ότι η θέασή του θα πρέπει να συνοδεύεται από τόνους χαρτομάντιλα.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Ισραήλ, οι άνθρωποι της παραγωγής αποκάλυψαν ότι στην ομαδική ανάγνωση του σεναρίου το καστ έχυσε μαύρο δάκρυ, καθώς αντιλαμβάνονταν ότι οι περισσότεροι ήρωες θα εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Η αντιπρόεδρος του καναλιού Francesca Orsi είπε συγκεκριμένα: «Ήταν μια δυνατή σκηνή στις ζωές και τις καριέρες μας. Κανένας ηθοποιός δεν είχε δει το σενάριο προηγουμένως. Ένας ένας κατέρρεαν όταν μάθαινα τον “θάνατό” τους». Η Orsi συμπλήρωσε πως με το τέλος της ανάγνωσης, οι ηθοποιοί με δάκρυα στα μάτια σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν για 20 λεπτά.

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα του 8ου κύκλου του Game of Thrones έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η Maisie Williams, η Άρια Σταρκ, δηλώνει: «Το οφείλουμε στους θεατές και φαν μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο. Θα είναι πολύ παράξενο να μη συναντούμε τους υπόλοιπους του καστ τακτικά. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα».  Όσο για την ηρωίδα που ενσαρκώνει, λέει: «Ήθελα πάντα να βρει την ειρήνη. Η ιστορία της συνίσταται από πολύ πικρές και επιθετικές στιγμές. Θα ήθελα πολύ να ξαναβρεί η Άρια τον πραγματικό της εαυτό και να ξεπεράσει την οργή και την επιθυμία της για εκδίκηση, που τη συνόδευαν σε αυτό το ταξίδι. Θα ήθελα πολύ να βρει την ευτυχία».

Άντε να δούμε τι θα δούμε στις 19 Απριλίου του 2019…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ