- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστρέφει στο BBC με νέα σειρά ντοκιμαντέρ ο θρυλικός Ντέιβιντ Ατένμπορο
Ο 91χρονος αγαπημένος αφηγητής ντοκιμαντέρ παρουσιάζει το Dynasty
Μετά την άκρως πετυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ «Blue Planet II», η οποία έκανε ρεκόρ με περισσότερους από 14 εκατομμύρια τηλεθεατές στο πρώτο μόλις επεισόδιο, ο Ντέιβιντ Ατένμπορο επιστρέφει στο BBC με το νέο του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Dynasty», με στόχο να προσφέρει «ένα λαμπερό πορτρέτο στο σημείο καμπής των ζώων, των οικοτόπων τους και του πλανήτη μας».
🐯 Sir David Attenborough to present new @BBCEarth series #Dynasty: https://t.co/8aBWHSiy82 pic.twitter.com/WKk00RRopH
— BBC Earth (@BBCEarth) February 19, 2018
Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη ζωή διαφόρων θηρευτών, από λιοντάρια και τίγρεις μέχρι χιμπατζήδες και αυτοκρατορικούς πιγκουίνους, καθώς μάχονται να προστατεύσουν τις οικογένειές τους από την απειλή εξαφάνισης. Στη σειρά πέντε επεισοδίων μπορει κανείς να δει πώς κάθε ένα από τα ζώα που θεωρείται ηγέτης της οικογένειας ή της φυλής, είναι αποφασισμένο να φυλάξει τη δύναμη του για να προστατεύσει τη δυναστεία του. Παράλληλα, το «Dynasty» δείχνει για πρώτη φορά τι πρέπει να κάνει ένα ζώο για να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια δυναστεία, αφήνοντας την πιο σημαντική κληρονομιά στη φύση.
«Μετά το Planet Earth ΙΙ είναι αρκετά συναρπαστικό το ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και μια άλλη οπτική στις ζωές των πιο εντυπωσιακών, αλλά και ευάλωτων πλασμάτων του πλανήτη μας» ανέφερε ο executive producer Μάικ Γάντον στο βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Press Association».
«Μετά από τέσσερα χρόνια γυρισμάτων, καταγράφοντας εντυπωσιακά τη δυναμική και τη συμπεριφορά της κάθε οικογένειας, ελπίζω το ντοκιμαντέρ να έχει την ίδια ανταπόκριση στο κοινό, όπως έγινε με το Blue Planet II και το Planet Earth II» σημείωσε η Σάρλοτ Μουρ, παραγωγός του BBC.
Απολαύστε ξανά το πολύ όμορφο βίντεο που είχε δημοσιεύσει το 2011 το BBC One και το οποίο είχε φτιάξει ο Ατένμπορο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα
Η χιουμοριστική ανακοίνωση στο Instagram
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που είπε «όχι» στο HBO
Αλλά του μεγαλώνει τον ρόλο στο «Dutton Ranch»
Το «A Child of My Own» εξετάζει την ιστορία της Eleonor Alejandra Marín Mendoza
Το follow-up του Σκοτσέζου δημιουργού μετά τη μεγάλη επιτυχία «Baby Reindeer» σε κάνει να στριφογυρνάς
Εκατομμύρια αναγνώστες περιμένουν το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire»
Μια νεαρή, μόνη μητέρα με μια «ασυνήθιστη» οικογένεια ανοίγει λογαριασμό στο Only Fans και εμείς απολαμβάνουμε στις οθόνες μας μια απολαυστικά τρυφερή οικογενειακή dramedy
Έκτοτε απέσπασε δυο Όσκαρ
Το επιστημονικής φαντασίας σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ έρχεται στη μικρή οθόνη μέσω του Prime Video
Το reboot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2027
Το sequel του «The Handmaid's Tale» αλλάζει τη φόρμα του teen drama και βρίσκει έναν νέο τρόπο να μιλήσει για την εξουσία και την ενηλικίωση
Ένα crime drama που δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά βρίσκει στο πρόσωπο του Χάρντι τον απόλυτο πρωταγωνιστή
Η σειρά αποτελεί spin off του «Υellowstone»
Η σειρά στοχεύει σε μια ρεαλιστική και ιστορικά τεκμηριωμένη αναπαράσταση της Εποχής του Χαλκού
Η σειρά που αγαπήθηκε και ξεχώρισε όσο λίγες μπορούν στην εποχή του εφήμερου content, ρίχνει αυλαία αντάξια της ήδη εντυπωσιακής ιστορίας της
Όποιος χρεοκοπεί θα αποχωρεί από το παιχνίδι, μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής
Καθώς η εκπομπή δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία
Συγκινούν τα μηνύματα των συναδέλφων του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.