Τεχνολογια - Επιστημη

Το έκανε κι αυτό ο Έλον Μασκ - Αντικατέστησε το μπλε πουλί του Twitter με τον σκύλο του κρυπτονομίσματος Dogecoin

Αντιδράσεις για τη νέα απόφαση του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twitter
© Unsplash / Alexander Shatov

Twitter: Ο Έλον Μασκ αντικατέστησε το μπλε πουλί με τον σκύλο του κρυπτονομίσματος Dogecoin - Αντιδράσεις για τη νέα απόφαση του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου

Ακόμα μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις πραγματοποίησε ο Έλον Μασκ, αφού τη Δευτέρα αντικατέστησε το μπλε πουλί-σήμα κατατεθέν του Twitter με τον σκύλο του κρυπτονομίσματος Dogecoin.

Μάλιστα, διακωμώδισε την απόφασή του με ένα meme που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αποτέλεσμα της κίνησής του να αντικασταστήσει το γνώριμο μπλε πουλί της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με τον σκύλο «Shiba Inu» του Dogecoin, ήταν η τιμή του κρυπτονομίσματος να αυξηθεί περισσότερο από 35%.

Ειδικότερα, το DOGE έφτασε στα 0,1046 δολάρια, έναντι των 0,077 δολαρίων που βρισκόταν ακριβώς πριν αλλάξει το λογότυπο.

Να σημειωθεί πως ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος συνήθιζε να διαφημίζει το DOGE, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα μπορεί να προσφέρει καλύτερη λειτουργικότητα στις πληρωμές σε σχέση με το bitcoin (BTC).

Προ δύο μηνών, ωστόσο, οι Financial Times ανέφεραν ότι το Twitter σχεδίαζε ένα σύστημα για να επιτρέπει πληρωμές μέσω της πλατφόρμας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ