- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
World Party: Μογγολία Vol. 1
Οι Σάκης Τανιμανίδης & Γιώργος Μαυρίδης στέλνουν feedback στην Athens Voice
Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα! Εκεί που νομίζει κανείς ότι με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη τα έχει δει όλα, οι δύο λάτρεις της αδρεναλίνης προσγειώνονται στη χώρα του Τζένγκις Χαν και η περιπέτεια πάλι ξεκινά!
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 21:45, στην τηλεόραση του Alpha, ο Σάκης και ο Γιώργος εξορμούν στη μακρινή Μογγολία. Αρχικός προορισμός, η πρωτεύουσά της, η Ουλαν Μπατόρ, όπου σχεδιάζουν την πρώτη τους αποστολή: να γίνουν για μια μέρα ανθρακωρύχοι, «Ninja Miners» όπως τους αποκαλούν οι ντόπιοι και να βρεθούν αρκετά μέτρα κάτω από τη γη! Προσοχή, αυτά τα πράγματα δεν είναι για τους κλειστοφοβικούς! Από εκεί, έξι άτομα ταξιδεύουν στριμωγμένα σε ένα τζιπάκι για πέντε, επί 20 ώρες, για να βρουν τη νομαδική φυλή των Tsaatan ή αλλιώς τους «ανθρώπους των ταράνδων» και να ζήσουν μαζί τους μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής τους!
Οι αντοχές του Σάκη και του Γιώργου δοκιμάζονται, αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν το κρύο στους -15 βαθμούς °C, να κοιμηθούν σε πρωτόγονες σκηνές με άχυρα, να κόψουν ξύλα και να ξεπεράσουν το σοκ της γνωριμίας τους με τον μεγάλο σαμάνο της φυλής των Tsaatan!
Ένα ταξίδι για δυνατούς παίκτες, μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Κάντε check-in, συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε τους δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν.
Δείτε πρώτοι ένα sneak preview και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από το party στη Μογγολία.

Το «μικρό σπίτι στο Λιβάδι»… Ο Σάκης και ο Γιώργος παρέα με τους νέους τους φίλους στο χωριό Tsagaannuur!

Τι γίνεται με τις selfie; Ο Γιώργος με το μικρό του, Μογγόλο φίλο.
Ο Σάκης και ο Γιώργος με «duck faces» κάπου στη Βόρεια Μογγολία! Είναι η πόζα του νικητή, αφού κατάφεραν να επιβιώσουν από την «σκληρή» οδήγηση του οδηγού τους, Esse! 10 με 12 ώρες off-road με όλους να...ανακατεύονται!
Η πιο θαρραλέα γιαγιά...Ταξίδεψε 20 ώρες με τα παιδιά του World Party (Σάκη – Γιώργο – “Κούρο” – “Τούμπανο”), σε ειδική διαδρομή προς τη φυλή Τσαταάν, και τους άντεξε!

Ένα φιλί στη γιαγιά, για την ιώβια υπομονή της! Βέβαια, και τα παιδιά την είχαν στα όπα-όπα.
To World Party στο Facebook
Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης
Σκηνοθεσία: Σάκης Τανιμανίδης
Εικονοληψία: Θοδωρής Πλακίδης, Γιώργος Λέντζας
Βοηθός παραγωγής: Γιώργος Λέντζας
Μοντάζ: Γιάννης Κελίδης
Παραγωγή: Entrinno Productions
Έρευνα: Αργύρης Κουρτίδης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακαλύψτε την Καστοριά μέσα από την περιήγηση γύρω από τη λίμνη με την καθοδήγηση έμπειρων επιστημόνων
Δωρεάν φαγητό, ποδήλατα και μουσεία με το CopenPay
Τι συνδέει τους δύο θεατρικούς συγγραφείς; Πώς ένας δημοσιογράφος αποτυπώνει αυτή τη σχέση σήμερα;
Η νέα ταυτότητα του νησιού μέσα από βιώσιμη φιλοξενία και αυθεντικές εμπειρίες
Σειρά αφιερωμάτων στο νησί που γίνεται «πόλος έλξης των νέων»
Πού να πας, τι να δεις, τι να δοκιμάσεις
Έρωτες και χωρισμοί, βροχές και χιόνια, κάτι από πολιτική και μια γεύση από νορβηγικές λιχουδιές
Μέσα στο αεροπλάνο, η μεγαλύτερη απειλή είναι η ακινησία
Το βρετανικό κοινό ψήφισε
Οι ΗΠΑ αποτελούν την τρίτη μεγαλύτερη αγορά σε όρους ταξιδιωτικών εισπράξεων
Μια πλωτή καμπίνα χωρίς Wi-Fi ή ανθρώπους - Το απόλυτο καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία
Ο γνωστός TikToker μιλάει στην Athens Voice για τα ταξίδια του και τις πολιτιστικές διαφορές που συναντά
Για όσους μπορούν να περπατούν αργά κάτω από τη βροχή
Επισκέφθηκε 195 χώρες - Τα πιο επικίνδυνα μέρη που συνάντησε
Προτείνουν το νησί για τις διακοπές του 2026
Μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας στο Πήλιο
Συνολικά, έξι ελληνικά νησιά μπήκαν στη λίστα
Τα διεθνή ΜΜΕ προτείνουν το νησί των Δωδεκανήσων για διακοπές και τη «χαμηλή» σεζόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.