Ταξιδια

Saronic Ferries, ο εύκολος και ασφαλής τρόπος να πας διακοπές

Έκλεισες; Έφτασες!

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Saronic Ferries, ο εύκολος και ασφαλής τρόπος να πας διακοπές

Saronic Ferries: Τα πλοία που σε ταξιδεύουν στον Αργοσαρωνικό, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

«Θα πας διακοπές φέτος;», η ερώτηση που κάνουμε σε όλους και κυρίως στον εαυτό μας. Μετά από μια μεγάλη περίοδο περιορισμών και άγχους, όλοι έχουμε ανάγκη μια απόδραση. Όμως μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, πόσο άνετα νιώθεις να ταξιδέψεις με πολλούς άγνωστους για τόσες ώρες;

Μην αφήνεις το φόβο να μπαίνει εμπόδιο στις ανάγκες σου. Κοντινοί προορισμοί με μειωμένη διάρκεια ταξιδιού και τρόποι μετακίνησης που δεν ευνοούν την διασπορά του ιού, σε συνδυασμό με την τήρηση της προσωπικής υγιεινής και τη χρήση μάσκας θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντες σου αυτό το καλοκαίρι. Σκέψου μόνο πόσες επιλογές έχεις δίπλα στην Αθήνα, στον υπέροχο Αργοσαρωνικό. Με χρόνους που ξεκινούν από τη 1 ώρα και 10 λεπτά (σύμφωνα με τα δρομολόγια που έχει ανακοινώσει η Saronic Ferries) μπορείς να περπατάς σε ελάχιστη ώρα από την επιβίβαση σου στο πλοίο, στα σοκάκια της Αίγινας, του Πόρου, του Αγκιστρίου και των Μεθάνων και οι διακοπές σου να έχουν ξεκινήσει πριν καν το καταλάβεις.

Πόρος
Πόρος

Και αυτό απολαμβάνοντας το θαλασσινό αέρα στο εξωτερικό κατάστρωμα του πλοίου ή τη φιλοξενία του πληρώματος στα ευρύχωρα σαλόνια με άνεση και ασφάλεια. Ακόμα και το εισιτήριο σου μπορείς πλέον να το εκτυπώσεις από το σπίτι (ή να το έχεις ηλεκτρονικά στο κινητό) για να μην περιμένεις σε ουρές και εκδοτήρια αλλά και να επιβιβαστείς ανέπαφα στο πλοίο.

Η πόλη της Αίγινας
Η πόλη της Αίγινας

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά με τους δικούς σου όρους αφού μπορείς να μεταφέρεις αν θες και το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου ώστε να ανακαλύψεις με τον ρυθμό που επιθυμείς τις ομορφιές κάθε νησιού. Από τις διαδρομές της Παλιαχώρας και τον Ελαιώνα της Αίγινας, στις «κρυφές» παραλίες του Πόρου και του Αγκιστρίου αλλά και στην γραφική ηφαιστειακή λουτρόπολη των Μεθάνων.

Αγκίστρι

Οι δεκάδες επιλογές σε καταλύματα και δραστηριότητες κάνουν τις διακοπές στον Σαρωνικό προσιτές, όποιο και αν είναι το μπάτζετ σου. Επομένως μπορείς να κάνεις ασφαλείς και οικονομικές διακοπές, αρκεί να το θελήσεις. Πού θα πας λοιπόν;

Τα πλοία Απόλλων και Φοίβος της Saronic Ferries
Τα πλοία Απόλλων και Φοίβος της Saronice Ferries

Μπες στο Instagram της Athens Voice για να μάθεις πώς μπορείς να κερδίσεις εισιτήρια μετ' επιστροφής για τους προορισμούς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Μέθανα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ