Ταξιδια

Aldemar Olympian Village, ένας παράδεισος 3 ώρες από την Αθήνα

Πολυτέλεια, χαλάρωση και μαγευτικά ηλιοβασίλεματα

Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Aldemar Olympian Village: Ο ιδανικός προορισμός διακοπών για ζευγάρια & οικογένειες στην Πελοπόννησο. Χαλάρωση, πολυτέλεια και εγκάρδια φιλοξενία.

Συνήθως όταν σκέφτεσαι καλοκαίρι στο μυαλό σου έρχεται το πλοίο που θα σε ταξιδέψει σε κάποιο από τα εκατοντάδες νησιά μας. Αν ήξερες όμως πόση ομορφιά θα βρεις ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητό σου, 3 ώρες από την Αθήνα, θα το ξανασκεφτόσουν. Η Πελοπόννησος είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς, ηπειρωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Πλούσια βλάστηση, εντυπωσιακά τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, μεγάλη ιστορία, ποικίλες δραστηριότητες, μαγευτικά νερά, γραφικά χωριά, πλούσια κουλτούρα και μοναδική γαστρονομία είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Μία από τις εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες της Πελοποννήσου είναι και η Σκαφιδιά που βρέχεται από τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και «λούζεται» καθημερινά από τα εντυπωσιακά χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Εκεί θα βρεις και το 5 αστέρων Aldemar Olympian Village, ένα πολυτελές resort ήπιας αρχιτεκτονικής με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με θέα το απέραντο γαλάζιο. Είναι ο απόλυτος προορισμός για οικογένειες με παιδιά, αλλά και ζευγάρια που αγαπούν τις αποδράσεις από την πόλη και αναζητούν χαλάρωση σε ένα μέρος που συνδυάζει την πολυτέλεια με την εγκάρδια φιλοξενία.

Οι όμορφες «γειτονιές» του ξενοδοχείου δημιουργούν ένα αίσθημα οικειότητας και χαλάρωσης και η μεγάλη γκάμα των δωματίων καλύπτει κάθε ανάγκη. Δεκάδες πισίνες, φοίνικες, μονοπάτια και κήποι δημιουργούν ένα εκπληκτικό σκηνικό, ενώ τα καλαίσθητα δωμάτια με Sharing pool είναι αναμφισβήτητα από τα highlights του resort.  Στο Aldemar Olympian Village θα ζήσεις επίσης την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία χάρη στα 7 υπέροχα εστιατόρια και 8 μπαρ με τους έμπειρους σεφ, τις ποιοτικές πρώτες ύλες, τα φρέσκα τοπικά προϊόντα και τις εκλεπτυσμένες συνταγές.

Αν σου αρέσουν οι περιπλανήσεις, σε κοντινή απόσταση από το resort βρίσκονται μοναδικά σημεία ενδιαφέροντος όπως η Αρχαία Ολυμπία, η Λίμνη Καϊάφα, το Μοναστήρι της Παναγίας της Σκαφιδιώτισσας, όμορφα επισκέψιμα οινοποιεία κ.α. Ακόμα, μέσα στο resort προσφέρονται δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, σπορ, υπηρεσίες Spa&Thalasso που κάνουν την κάθε μέρα συναρπαστική.

Το resort, πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής, λειτουργεί τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ώστε να νιώθεις ελεύθερος να απολαύσεις κάθε στιγμή των διακοπών σου. Ανακαλύψτε τον πολυπρόσωπο προορισμό που απέχει μόλις 3 ώρες από την Αθήνα και… Celebrate Life, όπως είναι άλλωστε και το μότο των Aldemar Resorts.

Το Aldemar Olympian Village είναι μέλος του Ομίλου Aldemar Resorts.

www.aldemarolympianvillage.gr, 2621082000, Fb: @AldemarOlympianVillage, Insta: Aldemar_olympian_village