Ταξιδια

SanSal Boutique Hotel: Αέρας πολυτελούς φιλοξενίας στα Χανιά

Ο τέλειος τρόπος να υποδεχθείς το καλοκαίρι

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξαπλώστρες σε rooftop ξενοδείου με infinity πισίνα μπροστά τους

SanSal Boutique Hotel: Σύγχρονη πρόταση διαμονής στα Χανιά της Κρήτης, με πολυτέλεια και άνεση σε απόσταση αναπνοής από τη διασκέδαση της πόλης.

Τo SanSal Boutique Hotel αποτελεί την πιο σύγχρονη πρόταση διαμονής, στην ιστορική πόλη των Χανίων της Κρήτης και υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα. H έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου, φέρνει μαζί της τον αέρα της μοντέρνας, ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας.

Δωμάτιο ξενοδοχείου με μίνιμαλ σχεδιασμό και θέα στη θάλασσα

Η βορειοδυτική ακτή της Κρήτης στολίστηκε με 23 υψηλής ποιότητας ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία. Στην Ακτή Κανάρη, μόλις λίγα μέτρα από το Φάρο των Χανίων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στη θάλασσα από την εντυπωσιακή rooftop πισίνα του νέου boutique hotel.

Δωμάτιο ξενοδοχείου με μίνιμαλ σχεδιασμό και θέα στη θάλασσα

Το SanSal Boutique Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνους που αναζητούν ηρεμία και ιδιωτικότητα, αλλά και όσους επιθυμούν πολυτέλεια και άνεση σε απόσταση αναπνοής από τη διασκέδαση της πόλης. Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο και ζήστε ξεχωριστές στιγμές λουσμένες από τον καλοκαιρινό κρητικό ήλιο.

Info: Ακτή Κανάρη, 73100, Χανιά, Κρήτη, 6987294247, Instagram: @sansalboutiquehotel Website: sansal.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ