Ταξιδια

Σαλντά: Η λίμνη με τα τιρκουάζ νερά που έχει τρελάνει τους Instagramers

Το εκθαμβωτικό ηλιοβασίλεμα και η άσπρη άμμος στις όχθες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η λίμνη Σαλντά στην Τουρκία
Η λίμνη Σαλντά στην Τουρκία/@turkeyandhotels/Instagram

Η λίμνη Σαλντά έχει γίνει γνωστή ως «Μαλδίβες της Τουρκίας», καθώς το πανέμορφο τοπίο αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς Instagramers.

Είναι το μέρος που έχει κλέψει τις καρδιές των Instagramers. Γνωστή ως «Μαλδίβες της Τουρκίας», η λίμνη Σαλντά βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Το εκθαμβωτικό ηλιοβασίλεμα, σε συνδυασμό με τα τιρκουάζ νερά και την άσπρη άμμο στις όχθες, καθιστούν τη συγκεκριμένη λίμνη τον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια, που επιλέγουν να φωτογραφηθούν πριν ή μετά τον γάμο.

«Η λίμνη παίρνει το χρώμα της από το τυρκουάζ νερό της και τις αμμώδεις παραλίες και σας φέρνει σε έναν ονειρικό κόσμο κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος» εξήγησε σε δηλώσεις του ο Ρίζα Καμίλ, αξιωματούχος του Υπουργείου Γεωργίας και Τροφίμων για τη λίμνη που βρίσκεται στην επαρχία Μπουρντούρ.

Από τη μεριά του ο Σεφά Σαϊλίκ, ένας γαμπρός που πήγε στη λίμνη για να βγάλει φωτογραφίες γάμου, δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και η αρραβωνιαστικιά του ήθελαν να έχουν κάτι ξεχωριστό, γι' αυτό και περπάτησαν δίπλα στη λίμνη κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ