- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αθήνα-Νέα Υόρκη απευθείας με την Norwegian
Από Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο η σύνδεση με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους
Την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε σήμερα η Norwegian, μία εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων.
Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, τέσσερις φορές την εβδομάδα και οι τιμές ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.
«Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για διακοπές και αυτή η εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση της Norwegian επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας. Τα νέα αυτά είναι μία απάντηση στο κάλεσμά μας για ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Norwegian που ανταποκρίθηκε. Καλωσορίζουμε την εταιρεία στην Ελλάδα και αναμένουμε ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στις αυξανόμενες τουριστικές αφίξεις στη χώρα μας», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Από την πλευρά του, ο Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets, ανέφερε: «Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και τώρα η Αθήνα γίνεται μία συναρπαστική προσθήκη στο υπερατλαντικό δίκτυό μας. Θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι».
Τέλος, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σημείωσε: «Οι απευθείας θερινές πτήσεις της Norwegian από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/JFK είναι ένα εξαιρετικό νέο για το αεροδρόμιό μας, καθώς ενισχύεται η διασυνδεσιμότητα της πόλης μας, ενώ, παράλληλα, οι επιβάτες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού -συμπεριλαμβανομένης και της πολύ δυναμικής και ζωντανής ελληνικής ομογένειας- θα έχουν περισσότερες επιλογές για το ταξίδι τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αεροπορικό συνεργάτη μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις αναπτυξιακές προσπάθειές του από το αεροδρόμιο της Αθήνας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Νορβηγός δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας αγόρασε το θρυλικό «Κόκκινο Σπίτι» της Αλκυόνης Παπαδάκη στο Νέο Χωριό στην Κρήτη, αναβίωσε μαζί με αυτό και τον ελαιώνα του και βρήκε τη χαρά του
Αν πηγαίνεις στο νησί για εικοστή φορά, έχεις τη δική σου Κέρκυρα αλλά και τους ανθρώπους της με τους οποίους έχεις δεθεί με τα χρόνια.
O γνωστός ηθοποιός μιλάει για την δική του Αίγινα
Η παραολυμπιακής, αθλήτρια ξιφασκίας και μπάσκετ μιλάει για τη Ρόδο των παιδικών της καλοκαιριών, των οικογενειακών αναμνήσεων και της προσβασιμότητας
H ιδιοκτήτρια του Cine Paris και ιδρύτρια του Cinobo μοιράζεται τις αναμνήσεις της από το νησί
Ο δημοφιλής παρουσιαστής μιλά για όσα τον κέρδισαν στο νησί
H ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θυμάται τις αγαπημένες της διακοπές στο νησί
Ο φαρμακοποιός και ιδρυτής της APIVITA μιλάει για το νησί του Ιπποκράτη, τον φυσικό πλούτο της και τη βαθιά σχέση του νησιού με την υγεία και την ανθρώπινη σοφία
Η ηθοποιός, μιλάει για το νησί που έγινε έμπνευση, έργο, μουσική και μια βαθιά προσωπική ιστορία ζωής
Όρεξη, μέρες και φαγητό να έχεις και θα περάσεις τέλεια
Ο γνωστός δημοσιογράφος γράφει για το νησί που δεν αλλάζει ποτέ
Ο γνωστός σκηνοθέτης μοιράζεται εικόνες από τη δική του εμπειρία στο νησί
Ο διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο (UHN) γράφει για το νησί που επισκεφτηκε πρόσφατα
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλεύτρια Α' Πειραιώς και Νήσων γράφει για έναν τόπο που αξίζει να ζει όλον τον χρόνο.
Η συμπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Βολτ Ηλέκτρα Ρώμη Δόχτση γράφει για την ξεχωριστή θέση που έχει η Αλόννησος στην καρδιά της
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Βασίλαινας γράφει για το αγαπημένο του νησί, την Σκόπελο
Ο ηθοποιός Δημήτρης Καπετανάκος γράφει για την αγαπημένη του παραλία
Η επιχειρηματίας Ειρήνη Ντέρου γράφει για τη Σκύρο, που την νιώθει πατρίδα της
Η Ελληνοιταλίδα ηθοποιός γράφει για τις παιδικές της αναμνήσεις από τα καλοκαίρια στη Σκύρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.