Ταξιδια

The Road Trip Project: Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να ταξιδέψεις σε όλη την Ευρώπη δωρεάν

Μάθε τις απαραίτητες πληροφορίες και κάνε αίτηση!

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
roadtrip.jpg

Αν έχεις ταξιδιάρα ψυχή, μία αγάπη στις φωτογραφίες και τα βίντεο και όρεξη για επικά road trips στην Ευρώπη, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω διοργάνωση και να κινηθείς γρήγορα. To The Road Trip Project μπορεί να σου προσφέρει ένα από τα πιο μαγικά καλοκαίρια της ζωής σου!

roadtrip1.jpg

Περί τίνος πρόκειται:
To The Road Trip Project είναι μία ταξιδιωτική εμπειρία που θα προσφέρει σε οχτώ άτομα την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Τέσσερις ομάδες των δύο ατόμων θα λάβουν μέρος σε ένα υπέροχο ταξίδι μέσα σε mini bus και κατά την διάρκεια της διαδρομής θα γνωρίσουν τους κατοίκους της κάθε πόλης, θα δοκιμάσουν τοπικές νοστιμιές, θα εξερευνήσουν άγνωστα μέρη και θα επισκεφθούν τα πιο μαγευτικά τοπία.
Το μόνο καθήκον όσων ταξιδεύουν θα είναι να μοιράζονται όσο μαθαίνουν, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο και ανεβάζοντας το υλικό στο διαδίκτυο έτσι ώστε να φτάσει στους υπόλοιπους millennials εντός και εκτός της ηπείρου.  
Στο τέλος του ταξιδιού, τα βίντεο θα γίνουν μοντάζ για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το πως να ταξιδέψεις στην Ευρώπη ακολουθώντας τα μονοπάτια στα οποία δεν πατάνε οι περισσότεροι.

roadtrip2.jpg

Ποιος το διοργανώνει;
To Τhe Road Trip Project είναι μία ιδέα του τμήματος Regional and Urban Policy της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα μέλη του οποίου έχουν στόχο να δώσουν μία ώθηση στην οικονομική κατάσταση κάθε πόλης που ανήκει στην Ε.Ε. και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι, μέσω αυτής τους της κίνησης επιθυμούν επίσης να δείξουν αλληλεγγύη προς τις λιγότερο αναπτυγμένες περιοχές.

roadtrip3.jpg

Πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή
Είναι αρκετά εύκολο! Καταρχάς ρίξε μία ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα και μάθε αν πληροίς τις προϋποθέσεις για να μπορέσεις να στείλεις το application σου (πρέπει να είσαι άνω των 18 και κάτω των 30 και να είσαι πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Στην συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων όπου εξηγείς για ποιον λόγο θα ήσουν η πιο κατάλληλη επιλογή για το project και στείλτο στο email που θα βρεις στο site. Καλή επιτυχία και καλά ταξίδια!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ