Ταξιδια

Πότε πρέπει να κλείσεις εισιτήρια για το εξωτερικό ώστε να βρεις τις χαμηλότερες τιμές μέσα στο 2018

Οι ειδικοί συμβουλεύουν, εσύ φτιάξε βαλίτσες

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pariskiaratobruckave-40.jpg

Αν το τέλος της χρονιάς και η ανατολή της επόμενης σε έχει κάνει ήδη να ονειρεύεσαι την επόμενή σου εξόρμηση σε όμορφα μέρη με μαγικά τοπία, ηλιοβασιλέματα και αξιοθέατα σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και αυτό το κείμενο είναι για εσένα.

travel11.png

Μετά από έρευνα που περιελάμβανε 100 εκατομμύρια διαφορετικές τιμές εισιτηρίων για πάνω από 1700 προορισμούς παγκοσμίως, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Momondo αποκάλυψε πότε είναι η πιο κατάλληλη εποχή να κλείσεις την πτήση και το ξενοδοχείο ώστε να κάνεις την μεγαλύτερη οικονομία.  

travel12.jpg

Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, η πιο έξυπνη προσέγγιση είναι να κλείσεις δύο μήνες πριν την ημερομηνία που επιθυμείς να ταξιδέψεις, καθώς τότε έχεις την μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχεις εκπτώσεις και προσφορές στις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες.

travel13.jpg

Η έρευνα επίσης αποκάλυψε πως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου είναι η Τρίτη, που συνήθως σου δίνει την δυνατότητα να γλιτώσεις μέχρι και 10% των χρημάτων σου για εισιτήρια σε σχέση με την Παρασκευή ή το Σάββατο, όταν οι πτήσεις τείνουν να είναι πιο ακριβές.

travel15.jpg

Επίσης οι απογευματινές-βραδινές πτήσεις είναι πάντα φθηνότερες αν και ίσως δεν συμφέρει να πληρώσεις το ξεναδοχείο για μία διανυκτέρευση αν πρόκειται να φτάσεις στον προορισμό σου πολύ αργά.

Καλές πτήσεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ