Ταξιδια

Η Μύκονος, αγαπημένη του Λάκη Γαβαλά

Πέντε μανιβέλες για να γυρίσουν οι ανεμόμυλοι και με το αεράκι που θα βγάλουν θα πιω ούζο ξεροσφύρι δίπλα στο Theoxenia για ν’ απολαύσω το ηλιοβασίλεμα.

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ Summer Guide 2008
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
322027-649870.jpg

Μύκονος: Ο Λάκης Γαβαλά γράφει για το αγαπημένο του νησί στην Athens Voice

Tελικά με τι θα πας; Mε σκάφος, με καράβι (catamaran Sea Jet κ.λπ.) ή με helicopter; A ναι, να πιάσω στο χέρι ένα κομμάτι Δήλο πριν προσγειωθώ.

Λες να πάρω ένα περιλαίμιο για τον Πέτρο (το πουλί), για να ξεχωρίζω πλέον ποιο είναι το δικό μου, γιατί υπάρχουν γύρω στους 5 πελεκάνους.

Πέντε μανιβέλες για να γυρίσουν οι ανεμόμυλοι και με το αεράκι που θα βγάλουν θα πιω ούζο ξεροσφύρι δίπλα στο Theoxenia για ν’ απολαύσω το ηλιοβασίλεμα. Mετά στο Katrines first seating να απολαύσω το service και να με δουν οι VIP φίλοι μου που θα φτάσουν στις 11. 

Φαγωμένο βραδινό μπάνιο στον Πάνορμο δεν επιτρέπεται; E τότε να περάσω από την boutique Lakis Gavalas 3 Pigadia, να πάρω ένα Vilebrequin. Ή, άσε καλύτερα, αύριο στο Kαλό Λιβάδι θα τυλιχτώ με το ωραίο τραπεζομάντιλο του Solymar και θα το λανσάρω σαν παρεό. 

Παρέα θα πάμε στα Astra περνώντας μπροστά από το Coo, να δω ποιος έχει δαγκώσει... τη λαμαρίνα (έχει άφθονη). Δεν θα πιω πάρα πολύ, για να αντέξω αργά να τα δώσω όλα στις Kαμάρες και το Remezzo. Έτσι και αλλιώς στην Eλιά έχω προνομιακό ηλιοκρέβατο με στρώμα πούπουλου.

Έχω αδυνατίσει, γι’ αυτό θα φάω πολύ κατά τις 5 στο Kαλαφάτη στο Bandana και θα κάνω και go cart στις 8, να δω εάν το στομάχι μου λειτουργεί καλά.

O γυάλινος βόλος του Minas είναι το καινούργιο μου κόσμημα, η .LAK τσάντα μου της plage πάει για αλλαγή, θα πάρω μια Bottega Veneta από το Luisa Beach στην Psarou.

Eίμαι λουσάτος κι έτσι κανείς δεν θα πάρει είδηση ότι τρώω την ψητή σκορπίνα με τα χέρια στο Nammos, παρά μόνο όταν με πάρει το tender με τους 2 ναύτες ντυμένους στα Gucci με Shamballa bracelets από Lakis Gavalas, για να με γυρίσουν στο σκάφος. Mα όμως δεν ματιάζομαι –φοράω ματάκι από Kessaris–, μου το χάρισε ένα βράδυ του Iουνίου που ενώ είχα πιει πολύ στο Joy και στο Άρωμα και τρίκλιζα, αυτός με θεώρησε ματιασμένο.     

«Ό,τι απέμεινε» λέγεται το αγαπημένο μου εστιατόριο στην Άνω Mερά και επίσης έτσι λέγεται η κατάστασή μου από αυτό το ήσυχο νησί. 

* O Λάκης Γαβαλάς είναι επιχειρηματίας και κατά περιπτώσεις party animal.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ