Σεξ

10 πράγματα για τα οποία αδιαφορούν τα αγόρια στο σεξ

Ναι, ο ενοχλητικός ήχος που όλοι ξέρουμε ότι είναι εγκλωβισμένος αέρας είναι ένα από αυτά

357830-741365.jpg
Φιλίππα Δημητριάδη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
© Vidar Nordli-Mathisen / Unsplash
© Vidar Nordli-Mathisen / Unsplash

Αυτά τα πράγματα αφήνουν εντελώς αδιάφορα τα αγόρια κατά τη διάρκεια του σεξ

Μιλάω σε σένα, το κορίτσι που διαβάζεις αυτή τη στιγμή αυτό το κείμενο. Αν κάτσεις και βάλεις κάτω πόσες φορές έχεις σκεφτεί, κατά τη διάρκεια του σεξ, ποια πράγματα θα μπορούσαν να ξενερώσουν τον ερωτικό σου σύντροφο, θα φρικάρεις και εσύ η ίδια. Πόση από την απόλαυση του σεξ χάνουμε με το να σκεφτόμαστε ακόμα και εκεί, τι κάνουμε καλά και τι όχι; Αν αυτό φαίνεται ωραία ή αν το άλλο είναι όπως πρέπει να είναι, στη θέση που πρέπει να είναι.

Ίσως να πρόκειται για αλυσίδες από τις οποίες δύσκολα θα απελευθερωθούμε εμείς οι γυναίκες, ωστόσο ίσως είναι ανακουφιστικό να γνωρίζουμε, ότι για τα περισσότερα πράγματα, για τα οποία κυρίως η βιομηχανία της ομορφιάς και του θεάματος μας έχουν κάνει να αγχωνόμαστε, well, τα αγόρια αδιαφορούν παντελώς. Όπως για παράδειγμα για το αν…

Για το αν έχεις ξυριστεί


Κι αν σκίπαρες να επιμεληθείς τη φάση εκεί κάτω, δεν παίζει κανένα πρόβλημα. Αν μάλιστα το πράγμα δεν πάει και καλά τουλάχιστον δεν θα λες στις φίλες σου «ξυρίστηκα για το τίποτα!».

Για τους περίεργους ήχους


Είναι το κοινό μας μυστικό. Κανείς δε το συζητάει ανοιχτά και σίγουρα, όσα άρθρα και να έχεις διαβάσει που σου λένε ότι είναι εντελώς οκ το αιδοίο σου να παράγει ήχους που μοιάζουν πάρα πολύ με κάτι άλλους ήχους που βγαίνουν από μία άλλη οπή του σώματός σου, εσύ εξακολουθείς να νιώθεις άβολα. Fair enough, αλλά μην ξεχνάς ότι ο σύντροφος ή παρτενέρ σου δεν έχει κατέβει από τον Άρη. Λογικά του έχει ξανασυμβεί, γνωρίζει τι είναι και μάντεψε, δεν τον έχει ξενερώσει ποτέ.

Για το αν φωνάζεις πολύ ή δε μιλάς καθόλου


Δεν χρειάζεται να βγάζεις άριες για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι απολαμβάνεις το σεξ μαζί του αν δεν το θες, όπως επίσης δε χρειάζεται να καταπιέζεις τα βογκητά σου αν αυτό που έχεις ανάγκη είναι να σας ακούσει όλη γειτονιά. Λίγο τον ενδιαφέρει, άλλωστε το κορμί σου μιλάει για σένα και του λέει αν σου αρέσει το treatment.

Για τη φάτσα σου κατά τη διάρκεια του οργασμού


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεσαι πώς είναι το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της κορύφωσης. Κι αν υποθέσουμε ότι είναι αστεία ή περίεργη το πιο πιθανό είναι ότι είναι και η δική του εκείνη τη στιγμή. Την έχεις παρατηρήσει ποτέ; Όχι. Όπως ακριβώς τον βλέπεις υπέροχο, φανταστικό και σέξι, το ίδιο σε βλέπει κι εκείνος.

Για το πώς είναι τα μαλλιά σου


Ειλικρινά, ξεπέρασέ το. Δεν τον ενδιαφέρει αν ένα τσουλούφι από την κορυφή του κεφαλιού σου έχει πάρει μια δική του αυτόνομη πορεία και φαίνεται έτοιμο να πιάσει ψηφιακά κανάλια, ή αν στο πίσω μέρος του έχουν δημιουργηθεί dreadlocks σαν του Bob Marley από την τριβή στο μαξιλάρι, δεν τον ενδιαφέρει τι – πο – τα.

Για το πόση ώρα σου παίρνει να τελειώσεις


Άλλωστε, αν αγχωθείς για αυτό το ξέρεις πολύ καλά ότι θα μπλοκάρεις και θα νιώθεις πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Δεν είσαι βάρος στον ερωτικό σου παρτενέρ, αλλά μάλλον μία γλυκιά απόλαυση που δεν έχει σκοπό να ξεπετάξει.

Για το αν του δίνεις οδηγίες


Κανένα αγόρι δεν τα ξέρει όλα εξαρχής, γιατί κάθε σώμα και κάθε κορίτσι είναι μοναδικό. Επίσης κανένα αγόρι δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για λίγη εποικοδομητική κριτική. Άλλωστε ο σκοπός του είναι η δική σου ικανοποίηση.

Για το αν κάνεις σκιπ το στοματικό σεξ


Μπορεί εσύ να θες το πάρεις, αλλά να μη θες να το δώσεις μία φορά βρε αδερφέ! No worries. Δεν νοιάζονται μόνο για αυτό τ' αγόρια, υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα που βρίσκουν διασκεδαστικά στο σεξ.

Για το αν άκουσες το dirty talk που σου ψιθύρισε


Πόσες φορές δεν έχεις κάνει «Μχμμ», αγνοώντας σε τι μπορεί να έχεις συμφωνήσει; Δεν ξενερώνουν τα αγόρια αν πάνω στο πάθος δεν άκουσες καλά κάτι που σου ψιθύρισε και μία επανάληψη δεν βλάπτει ποτέ. Απλά μην πεις «Ε;», σαν γιαγιά που βαριακούει τα πάντα, αλλά πεντακάθαρα μόνο όσα την συμφέρουν. Ένα πιο αισθησιακό «Δεν σε άκουσα» + το υποκοριστικό με το οποίο τον αποκαλείς πάνω στο σεξ, είναι προτιμότερο.

Για κυτταρίτιδες, ραγάδες, σημάδια και γενικότερα για τίποτα από όσα εσύ βρίσκεις πάνω σου αντιαισθητικά, γιατί σε θέλει ακριβώς για αυτό που είσαι


Φώτα ανοιχτά! Σεξ με το πρώτο φως του ήλιου! Μην κρύβεσαι γιατί είσαι απίθανη, a sweet piece of ass που λέμε και το αγόρι σου, περιστασιακός σύντροφος, booty call, whatever, σε γουστάρει ακριβώς για όλα αυτά, βρίσκει το σώμα σου ερωτικό και στο αποδεικνύει. Μη νοιάζεσαι για το πώς μπορεί εκείνο να μοιάζει κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί οι πιθανότητες είναι στα μάτια του να μοιάζει φανταστικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ