Σεξ

6 πράγματα να κάνετε μετά το σεξ

Και όχι, δεν εννοούμε να ρωτήσεις που πάει η σχέση σας

357830-741365.jpg
Φιλίππα Δημητριάδη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
© beccatapert / Unsplash
© beccatapert / Unsplash

Εξί δραστηριότητες για μετά το σεξ που θα πάνε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Αχ, το σεξ! Το πιο φανταστικό πράγμα στον κόσμο μετά την πίτσα. Τι πιο όμορφο από το να μοιράζονται οι άνθρωποι τα κορμιά τους και τα σωματικά τους υγρά και εφήμερα συναισθήματα και πιο βαθιά συναισθήματα και να βιώνουν τέλος πάντων όλη αυτή την υπερβατική κατάσταση κατά την οποία μπορείς κανείς (και οφείλει) να είναι απόλυτα ελεύθερος, 100% ο εαυτός του.

Το σεξ όμως κάποια στιγμή (ελπίζουμε μετά από πολλάααα λεπτά) τελειώνει και ειδικά αν βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση, ή σε μία κατάσταση που δεν ξέρεις ακριβώς πώς θα εξελιχθεί, αλλά τέλος πάντων δεν ντύνεσαι σε δευτερόλεπτα και γίνεσαι καπνός με το τελευταίο βογκητό και κάθεσαι λίγο στο σπίτι του/της να χαζολογήσεις, κάτι πρέπει να κάνεις. Και όχι, δεν εννοούμε pillow talk που μπορεί να μετατραπεί σε τεράστια (ΤΕΡΑΣΤΙΑ) παγίδα και να οδηγήσει ερωτήματα που δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη απάντηση, ή ανακοινώσεις που κανείς δεν είναι έτοιμος να ακούσει.

Μιλάμε για δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου, οι οποίες, εκτός από το να σε βοηθήσουν να τον/την γνωρίσεις καλύτερα θα κάνουν την ώρα να περάσει εξίσου ευχάριστα, όπως όταν ήσασταν ένα κουβάρι μαζί τα σεντόνια.

 

Μαγειρέψτε παρέα

Ρίξε την ιδέα για ένα γρήγορο γεύμα και ζήτησε τη βοήθειά του/της. Η μακαρονάδα είναι πάντα ο safe δρόμος, αλλά αν υπάρχουν αυγά και διάφορα λαχανικά στο ψυγείο μπορεί και η ομελέτα να είναι επιλογή. Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα μάθεις τι γεύσεις του/της αρέσουν, θα τεστάρεις τους τρόπους του/της – όταν είμαστε σε ξένη κουζίνα σεβόμαστε τους κανόνες της - καθώς και την θέλησή του/της να βοηθάει (δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να σου ψιλοκόψει τον μαϊντανό, μπορεί για παράδειγμα να επιμεληθεί τη μουσική για όσο διαρκέσει το μαγείρεμα ή να σου κάνει refill στο κρασί, κι αυτό βοήθεια είναι).  

Κάντε ένα κουίζ

Ευτυχώς ο θεός του ίντερνετ έχει φροντίσει να υπάρχουν εκατομμύρια quiz εκεί έξω – να, κι εμείς εδώ στην Athens Voice έχουμε πολλά και διασκεδαστικά. Θα γελάσετε εγγυημένα πολύ και σίγουρα θα μάθεις αρκετά πράγματα κάνοντας skip πολλές συζητήσεις που ίσως να συνέβαιναν πολλά ραντεβού μετά.

Παίξτε Top 5

Θα ανακαλύψεις τόσα για τα ενδιαφέροντα του/ της. Πάει κάπως έτσι. Ο ένας λέει για παράδειγμα: Top 5 Beatles Songs! και ο άλλος μέσα σε 60 δευτερόλεπτα πρέπει να δώσει τα αγαπημένα του 5 κομμάτια των θρυλικών Σκαθαριών. Θα τον/ τη δεις να μετανιώνει και να αναρωτιέται πώς γίνεται να μην συμπεριέλαβε το “Something” στη λίστα δίνοντας σου πολύτιμες πληροφορίες για το πρώτο mixtape που θα του/της φτιάξεις. Γίνεται και με ταινίες, φαγητά, αγαπημένους συγγραφείς, βιβλία κλπ.

 

Μάθετε τον ωροσκόπο σας ή τον αστρολογικό σας χάρτη

Και ποιος δεν έχει πει ότι δεν πιστεύει στα ζώδια και όταν έρχεται η ώρα επιστρατεύει επιχειρήματα του στιλ «Ε, τι να κάνω Παρθένος είμαι, έχω OCD», ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων που θα τον βγάλει λάδι ρίχνοντας το φταίξιμο στ’ αστέρια. Άσε λοιπόν τα ταμπού στην άκρη, πάρτε τις μαμάδες σας τηλέφωνο για να βεβαιωθείτε για την ώρα γέννησή σας και εξερευνήστε παρέα τους αστρολογικούς σας χάρτες. Οι ερμηνείες σίγουρα θα σας κάνουν να δακρύσετε από τα γέλια και αν μάλιστα πέφτουν και μέσα θα μάθετε πολλά ο ένας για τον χαρακτήρα του άλλου.

Χτίστε σωστά τον επόμενο γύρο

Είστε από εκείνους που ανακτούν την διάθεσή τους για τρελίτσες πολύ γρήγορα; Rise your game παρακολουθώντας ένα βίντεο με όλες τις σκηνές σεξ από το Game Of Thrones (αν είστε και οι δύο φαν της σειράς). Δεν είναι (ακριβώς) τσόντα - οπότε ξεμπερδεύουμε με τα άβολα κλισέ στόρι, πχ υδραυλικός x milf, που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε - και θα σας φέρει άμεσα εκεί ακριβώς που πρέπει. Στο να πατήσετε δηλαδή pause στα 3 πρώτα λεπτά.

 

Δείτε Netflix

Κι όμως! Κάντε παρέα binge μία σειρά καινούρια και στους δύο ή ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. Περισσότερη ευκαιρία για cuddling, σίγουρα κάποια στιγμή θα παίξει και μαγείρεμα ή take out και γενικά σας εύχομαι να έχετε πάρει μαζί ξεβαφτικά και ένα καθαρό βρακί γιατί δε σας βλέπω να γυρνάτε σπίτι απόψε. 

Have fun!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ