Πολεις

Καρναβάλι: Ο Χορός που δεν πρέπει να χάσετε

Πάρτε την παρέα σας και κλείστε για Κόκκινο Χορό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_0463.jpg

Ο Κόκκινος Χορός είναι το απόλυτο party για το τριήμερο του καρναβαλιού στο Royal στην Πάτρα

Στην Πάτρα το ξέρουν και οι πέτρες αλλά τα τελευταία χρόνια η φήμη του έχει φτάσει σε όλη την Ελλάδα. Ο Κόκκινος Χορός είναι το απόλυτο Party για να διασκεδάσετε το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού. Η μόνη προϋπόθεση είναι -όπως είναι φανερό- να είστε ντυμένοι στα κόκκινα και φυσικά να αντέχετε καθώς είναι το πιο high energy party που έχουμε βρεθεί.

Εδώ και χρόνια γίνεται κάθε τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού φέτος είναι στις 28 Φεβρουαρίου και για μία ακόμα φορά αναμένεται να κάνει sold out. O Κόκκινος Χορός είναι ένα Party τόσο Καρναβαλικό αλλά ιδιαίτερα διαφορετικό από ότι άλλο γνωρίζουμε. Η μουσική ανοίγει σε όλο το φάσμα και κινείται από ότι πιο την σύγχρονη mainstream έως και τα πιο ψαγμένα κλασικά χορευτικά κομμάτια, ξένα και ελληνικά. Αυτό που καταφέρνουν πάντα είναι να δώσουν ατελείωτη ενέργεια αλλά και ένα τόσο διαφορετικό χρώμα.

Στα decks όπως πάντα οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος κλασικές αξίες στη μουσική του Πατρινού Καρναβαλιού και όχι μόνο Καρναβαλιού. Ο Χορός είναι Free Drink προσφέροντας απεριόριστο ποτό και φαγητό για να μη μας λείψει τίποτα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν δεν πας στον κόκκινο δεν έχει ζήσει την ενέργεια του Πατρινού Καρναβαλιού. 

dsc_0641.jpg

Για δεύτερο συνεχόμενο έτος θα γίνει σε έναν αρχιτεκτονικά υπέροχο κτίριο ιδανικό για που σπάνια βρίσκουμε για τέτοιες εκδηλώσεις, το παλαιό πτωχοκομείο, Royal.

Το Bacardi είναι μόνιμα παρόν στον Κόκκινο Χορό και για άλλη μια φορά θα δώσει άρωμα Καραϊβικής αυθεντικό Bacardi Mojitο από τον Mixologist του Χορού ενώ έχει σχεδιάσει και ειδικές ενέργειες. Η Λουξ επίσης ως Πατρινό Αναψυκτικό θα είναι εκεί όπως εδώ και 70 χρόνια στηρίζει το Πατρινό Καρναβάλι.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ενημερώσουμε και να σάς προτείνουμε να μην το σκεφτείτε. Πάρτε την παρέα σας και κλείστε για Κόκκινο Χορό.

dsc_0559.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ